KS KS thelordof Paylaşımcı Üye Katılım 16 Nis 2019 Mesajlar 3,144 Tepkime puanı 1,483 Konum Ankara İsim Samet Araç Tiguan Elegance 1.5TSI evo2 Bugün 13:13 #31 omer dedi: almanca yazıyor. ss atın bakayım Genişletmek için tıkla ... VAG uygulamasında göstermiyor, evrensel uygulamasında gösterir mi denemedim. Ekli dosyalar obd.jpeg 44.5 KB · Görüntüleme: 5 obdd.jpeg 18.8 KB · Görüntüleme: 5
omer dedi: almanca yazıyor. ss atın bakayım Genişletmek için tıkla ... VAG uygulamasında göstermiyor, evrensel uygulamasında gösterir mi denemedim.
omer Katılımcı Üye Katılım 18 Ağu 2024 Mesajlar 1,614 Tepkime puanı 1,253 Konum earth İsim omer Araç Golf 8.5 Bugün 13:56 #32 thelordof dedi: VAG uygulamasında göstermiyor, evrensel uygulamasında gösterir mi denemedim. Genişletmek için tıkla ... gateway-canlı veri de 12v akü seçeneği yok mu
thelordof dedi: VAG uygulamasında göstermiyor, evrensel uygulamasında gösterir mi denemedim. Genişletmek için tıkla ... gateway-canlı veri de 12v akü seçeneği yok mu
KS KS thelordof Paylaşımcı Üye Katılım 16 Nis 2019 Mesajlar 3,144 Tepkime puanı 1,483 Konum Ankara İsim Samet Araç Tiguan Elegance 1.5TSI evo2 Bugün 14:34 #33 omer dedi: gateway-canlı veri de 12v akü seçeneği yok mu Genişletmek için tıkla ... yok hocam. Tıklayınca içerisinde neler var?
omer dedi: gateway-canlı veri de 12v akü seçeneği yok mu Genişletmek için tıkla ... yok hocam. Tıklayınca içerisinde neler var?