Yetkili servis yedek parça bölümünün verdiği bilgiler
Güneşliğin aynası tek başına gelen bir parça değilmiş, Güneşlik komple değişmesi gerekiyor, çünkü ayna camı güneşliğe preslidir, Sistemde sadece ayna için bir parça yok, komple güneşlik olarak gözüküyor, fiyat: 11.700 tl.
Sonuç olarak bunlar dışardan camcı da aynı ölçüde ayna kestirip taktılar büyük ihtimalle, Zaten yeni güneşlik takmış olsalardı güneşliğin mentesinde açıklık ve boşluk olmazdı, Tam 3 kağıtçıymış gittiğiniz servis malesef,
En iyi ihtimalle servise bakım için gelen başka bir Golf’ten sağlam güneşliği söküp sizin araca takmışlardır, Olmaz demeyin çünkü gözümün önünde 700-800 liralık plastik bir parçayı kırmışlardı, Abi bu parçanın gelmesi 4-5 gün sürer, boşuna para verme (kıran kendileri) ben başka Golf’ten söküp senin araca takayım diye utanmadan bana bunu söylemişlerdi, Kabul etmedim ben böyle bir şeyin günahına asla girmem, bana böyle şeyler ile gelmeyin diye sert bir üslüp ile söyledim ve parçayı sipariş ettik,
Sürücü tarafının aynasından kendinize bakınız, bir de yolcu tarafından bakınız, Aynaların yüzünüzü yansıtma mesafesi aynı mı, çözünürlüğü homojenitesi kalitesi vS.. kontrol ediniz,