VW Servisi Pişmanlık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eldorado
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yetkili servis yedek parça bölümünün verdiği bilgiler

Güneşliğin aynası tek başına gelen bir parça değilmiş, Güneşlik komple değişmesi gerekiyor, çünkü ayna camı güneşliğe preslidir, Sistemde sadece ayna için bir parça yok, komple güneşlik olarak gözüküyor, fiyat: 11.700 tl.

Sonuç olarak bunlar dışardan camcı da aynı ölçüde ayna kestirip taktılar büyük ihtimalle, Zaten yeni güneşlik takmış olsalardı güneşliğin mentesinde açıklık ve boşluk olmazdı, Tam 3 kağıtçıymış gittiğiniz servis malesef,

En iyi ihtimalle servise bakım için gelen başka bir Golf’ten sağlam güneşliği söküp sizin araca takmışlardır, Olmaz demeyin çünkü gözümün önünde 700-800 liralık plastik bir parçayı kırmışlardı, Abi bu parçanın gelmesi 4-5 gün sürer, boşuna para verme (kıran kendileri) ben başka Golf’ten söküp senin araca takayım diye utanmadan bana bunu söylemişlerdi, Kabul etmedim ben böyle bir şeyin günahına asla girmem, bana böyle şeyler ile gelmeyin diye sert bir üslüp ile söyledim ve parçayı sipariş ettik,

Sürücü tarafının aynasından kendinize bakınız, bir de yolcu tarafından bakınız, Aynaların yüzünüzü yansıtma mesafesi aynı mı, çözünürlüğü homojenitesi kalitesi vS.. kontrol ediniz,
Eve gidince bakacağım bu arada güneşliklerin menteşelerinde açıklık yok artık yedek parçadan yenisini alıp taktık dediler bana

benim ön cam değişmişti , öncesinde uyardım keserken dikkat edin döşeme de kesilmesin diye.

gittim teslime sürpriz,,, döşemede deformiteler. servislerin genel savunması girdi devreye "abi geldiğinde belki böyleydi." ön camın tavanla birleştiği yer yani sen istesen de oraya hasar veremezsin.

açtım doğuşa fotograflarla şikayetimi ettim. kusura bakmayın deseler bana yetecekti halbuki. sonra tutuşup aradılar sürekli, gelin döşemeyi değişelim diye, cam değişirken bu hasarı verdiniz, döşeme değişse başıma neler gelecek deyip kapattım.
Çok geçmiş olsun hocam valla şu devirde hem araç servislerinden hem doktorlardan korkar olduk

Yetkili servis yedek parça bölümünün verdiği bilgiler

Güneşliğin aynası tek başına gelen bir parça değilmiş, Güneşlik komple değişmesi gerekiyor, çünkü ayna camı güneşliğe preslidir, Sistemde sadece ayna için bir parça yok, komple güneşlik olarak gözüküyor, fiyat: 11.700 tl.

Sonuç olarak bunlar dışardan camcı da aynı ölçüde ayna kestirip taktılar büyük ihtimalle, Zaten yeni güneşlik takmış olsalardı güneşliğin mentesinde açıklık ve boşluk olmazdı, Tam 3 kağıtçıymış gittiğiniz servis malesef,

En iyi ihtimalle servise bakım için gelen başka bir Golf’ten sağlam güneşliği söküp sizin araca takmışlardır, Olmaz demeyin çünkü gözümün önünde 700-800 liralık plastik bir parçayı kırmışlardı, Abi bu parçanın gelmesi 4-5 gün sürer, boşuna para verme (kıran kendileri) ben başka Golf’ten söküp senin araca takayım diye utanmadan bana bunu söylemişlerdi, Kabul etmedim ben böyle bir şeyin günahına asla girmem, bana böyle şeyler ile gelmeyin diye sert bir üslüp ile söyledim ve parçayı sipariş ettik,

Sürücü tarafının aynasından kendinize bakınız, bir de yolcu tarafından bakınız, Aynaların yüzünüzü yansıtma mesafesi aynı mı, çözünürlüğü homojenitesi kalitesi vS.. kontrol ediniz,
Kontrol ettim güneşliği değiştirmişler şuan takılı olan benim güneşlik değil öncesi ve sonrası fotoğraflar var öncekinde eşimin oje izleri vardı yenisi tertemiz yenisinde yok

Geri