Hocam telefon hatlarından mı, yarın kulağıma iyi gelecek cevap vermezseler mecburen şikayet edeceğim.direkt doğuşa şikayet edin. doğuştan korkuyorlar
Mail yoluyla belgeli şekildeHocam telefon hatlarından mı, yarın kulağıma iyi gelecek cevap vermezseler mecburen şikayet edeceğim.
Muadil araçta da belki aynı sorun var ???? Kronik bir problem de olabilir ancak kronik diye sorun olmadığı anlamına gelmiyor.Yetkili servisle görüştüm. Tekrardan bakacaklar.
İlgili usta çıkan sesin parçanın çalışma şartlarında/prensibinde normal olduğunu iletmiş.
Hangi kısımlara bakıldıysa bana belge rapor verilmesini talep ettim. Muadil araçta da ses varsa sorun yok normal, muadil araçta ses yoksa o zaman problem varmış gibi gözükmesi kabul edilmesi de ayrı saçmalık.
Yetkili servis çözüm bulmazsa yukarıyla uğraşır. Garanti varken sorun görülemeyince !! normalleştirilmesi Alman markasında hiç mantıklı değil.
Bir de Türkiye de yetkili servisten yetkili servise dolaşma olayı. Birinin normal dediğine birinin evet sorun var gibi durumlar. Spesifik sorunlarda genelde var bu olay .Muadil araçta da belki aynı sorun var ???? Kronik bir problem de olabilir ancak kronik diye sorun olmadığı anlamına gelmiyor.
Fiat ve Hyundai servislerini bu anlamda alkışlıyorum. Garantisi varken aracın hemen getirin garantiden halledelim diyorlar. VW tayfası ve PSA tayfası kırk dereden su getirttiriyorlar adama.