Golf 8.5 İlk Yıl Bakımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bizim araclarda 2. Bakımda tam değişmesi gereken şeyler nelerdi?

Birinci bakım da değiştirilmeyen hava ve polen filtresi ilave edilecek…

ben her yıl kendim ilave ediyorum şuan hazırlığını yaptığım gibi ve tavsiye ederim…

Birinci bakım da değiştirilmeyen hava ve polen filtresi ilave edilecek…

ben her yıl kendim ilave ediyorum şuan hazırlığını yaptığım gibi ve tavsiye ederim…
Bakımı kendim yapma perileri geldi yine. Filtreler de basit yerde. Tahtadan bir rampa yapsam fabrikada, benden kralı yok

filtremarketim den alacağınız mann filtreler servisteki ile aynı.

beyler bu orjinal olan ile man arasındaki fiyat farkı çok fazla değil mi? iki katından fazla...
https://www.onlineyedekparca.com/urun/volkswagen-golf-8-karbonlu-polen-filtresi-orijinal

man marka ürünler yeterli mi? çok büyük fark var mı acaba? o fiyat farkına değer mi?
VW logosu olan filtreler (Orjinal Ekipman) olarak geçer, ve bu filtreler her zaman daha pahalıya satılır,

Fakat bu satıcı —>yetkili servis fiyatından da aşırı pahalı bir fiyat yazmış,

VW logolu Orjinal Ekipman filtreler isteyenler için dışardan satın alınmaması yaranıza olur, bu filtreleri servisten temin etmekte yarar var, dışarda orjinal ekipman adı altında satılan bu filtreler genellikle sahtedir veya kaçak yollar ile ülkeye sokulur,

Yeri gelir yetkili servisten aldığınız filtre ile dışardan aldığınız Mann filtre arasındaki tek fark VW logosu olur,

Mann Filtre zaten VW ‘nin Orjinal Ekipman üreticisidir.

Geri