Kaportada kuş pisliği sorunu

hocam konudan bağımsız olarak innovacar hydro sealant dan memnunmusunuz uygulama kolaylığı,dayanım parlaklık gibi konularda bilgi verirseniz çok sevinirim zira bu aralar kolay uygulanabilecek bir koruma arayışındayım Sonax Xtreme Seramik Sprey de radarım da @forzaGilles üstafım da tecrübelerini aktarırsa çok memnun olurum
Ben de kullanımı kolay olsun düşüncesiyle almıştım. Süt renginde cila beziyle hızlıdan yedirebiliyorum. 5-6 saat sonra kalıcı hale geliyor. Hızlı cila gibi kolay uygulanıyor fakat kalıcılığı fazla. CarPro Reload 2.0 arasında gittim geldim. Tercihimi innovacar dan kullandım.

Son düzenleme:

Ben de kullanımı kolay olsun düşüncesiyle almıştım. Süt renginde cila beziyle hızlıdan yedirebiliyorum. 5-6 saat sonra kalıcı hale geliyor. Hızlı cila gibi kolay uygulanıyor fakat kalıcılığı fazla
çok teşekkür ederim sağ olun uygulamayı panel panel mi yaptınız yoksa tüm araca uyguladıktan sonra mı sildiniz

çok teşekkür ederim sağ olun uygulamayı panel panel mi yaptınız yoksa tüm araca uyguladıktan sonra mı sildiniz
Panel panel yapıyorum . Ama muhakkak güzel bir cila beziniz olsun cilayı sevdirir;) panel panel yapmasam da zorluk çıkaracağını düşünmüyorum wax gibi

Maltepe'de kendi köpüğümle yıkayabilecek olsam ben de şampuan alacağım ama self yıkama yerleri izin vermiyor. Mecburen oradaki beyaz köpükleri kullanıyorum.
Hepimiz aynı durumdayız. Ben de isterim arabama en kaliteli konsantre köpükle beraber foşur foşur en ince detayına kadar yıkamayı ancak izin verilmiyor.

Haklı bir sebep normal karşılıyorum yıkama yerlerinin tavırlarını.

Hepimiz aynı durumdayız. Ben de isterim arabama en kaliteli konsantre köpükle beraber foşur foşur en ince detayına kadar yıkamayı ancak izin verilmiyor.

Haklı bir sebep normal karşılıyorum yıkama yerlerinin tavırlarını.
Şarjlı yıkama makinası, kaliteli bir köpük yapıcı ve 19 damacana su ile müsait bir yerde çok rahat yapabilirsiniz. Çok da keyifli oluyor.

Geri