Bakım&Temizlik Ürün Önerisi ve Marka Bilgisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EmirB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bir terapi de benden gelsin.

Son yıkamada ADBL Syntetic Spray Wax sürmüştüm. Vonixx Blend ile ikisi favori sprey waxım, birçok katı wax a ömrü kafa tutar ve geçer.

Ön yıkamamız AutoBrite Magifoam
Jantlara Flowey R1
Lastik ve paspaslara ShinyGarage Pure Black Tire Cleaner
Kova yıkaması Nanolex PureShampoo ve çoklu eldiven.

Lastik ve davlumbaz parlatma işi araba kuruyunca artık :)
Lastiklere Meguiars All Season Dressing, Davlumbaza da Selsil aerosol lastik parlatıcı(davlumbazlarda çok pratik geliyor, bir şişeyle defalarca kez davlumbaza sıkıyorum).
1000269134.jpg

1000269133.jpg
1000269122.jpg
1000269121.jpg1000269126.jpg1000269136.jpg1000269138.jpg1000269181.jpg1000269187.jpg
Maşallah renk muazzam boncuklar daha da muazzam:)

flowey r1 nerden teminedebiliriz. eski detailingcilerin cok kullandıgı bir ürün
Floweyin ev12 şampuan ,i2 apc,r1 jant temizleyicisini çok beğenirdim maalesef şu anda hiç biri bulunmuyor dolap da yarım litre r1 var kullanmaya kıyamıyorum:)

Bir terapi de benden gelsin.

Son yıkamada ADBL Syntetic Spray Wax sürmüştüm. Vonixx Blend ile ikisi favori sprey waxım, birçok katı wax a ömrü kafa tutar ve geçer.

Ön yıkamamız AutoBrite Magifoam
Jantlara Flowey R1
Lastik ve paspaslara ShinyGarage Pure Black Tire Cleaner
Kova yıkaması Nanolex PureShampoo ve çoklu eldiven.

Lastik ve davlumbaz parlatma işi araba kuruyunca artık :)
Lastiklere Meguiars All Season Dressing, Davlumbaza da Selsil aerosol lastik parlatıcı(davlumbazlarda çok pratik geliyor, bir şişeyle defalarca kez davlumbaza sıkıyorum).
1000269134.jpg

1000269133.jpg
1000269122.jpg
1000269121.jpg1000269126.jpg1000269136.jpg1000269138.jpg1000269181.jpg1000269187.jpg
Elinize sağlık 🧿
Böyle güzel bir renk olunca bu hobi daha keyifli oluyor :)

Böylesine güzel bir renge sahip araçta onun hakkı olan katı wax’lardan mahrum etmeyin derim :D

Metalik mavi tonlarında harika sonuçlar elde edilir.

flowey r1 nerden teminedebiliriz. eski detailingcilerin cok kullandıgı bir ürün
Zamanında flowey satışı varken almıştım hocam. Jant temizliğinde gerçekten çok başarılı. K2 alot vardı bi ara emsal ama o da gelmiyor sanırım. Sulandırılabilir olmaları da baya bereketli yapıyor :D
Maşallah renk muazzam boncuklar daha da muazzam:)
Teşekkür ederim üstadım :)
Floweyin ev12 şampuan ,i2 apc,r1 jant temizleyicisini çok beğenirdim maalesef şu anda hiç biri bulunmuyor dolap da yarım litre r1 var kullanmaya kıyamıyorum:)
Flowey bir akım geldi bir akım gitti. Güzel ürünleri vardı gerçekten. B33 ile agresif şampuan zirvesini getirdiler, wax max ne varsa sökmeye kullandık. Ev13 dediler soft ön yıkamaya kullandık. Bence ne başarılı 2 ürünü r1 ve i2. İ2 yi de hala kullanırım, severim. İ2 yerine mzr koyarız gibi de r1in yerini fiyat performans olarak zor doldururuz.
Elinize sağlık 🧿
Böyle güzel bir renk olunca bu hobi daha keyifli oluyor :)

Böylesine güzel bir renge sahip araçta onun hakkı olan katı wax’lardan mahrum etmeyin derim :D

Metalik mavi tonlarında harika sonuçlar elde edilir.
Çok teşekkürler üstadım. Beyazdan sonra renkli araç gerçekten başkaymış dedim. Özen göstermezsen de berbat hal almaya çol müsait. Katı waxları zamanında bir hevesle çeşit çeşit yaptık ettik, yüzey hissiyatı iyi hoş ona bir şey diyemem. Ama ömrü olsun boncuklanması olsun tatmin etmemeye başlamıştı. Sıvı wax türü ürünlere yönelmiştim. Epeydir katı wax yapmadım o sebeple. Eldekilerden sonra bi uygulayayım. Sıvı wax uygulama kolaylığı ve ömrüyle çok mutlu ediyor ama tabi wax yüzey hissiyatını veremiyor

Geri