- İsim
- Ata
- Araç
- Golf 8.5 Life 116hp Dsg
Ben de geçen ay servise vermiştim arabayı, 2023 model golf 8 1.0 etsi style 60.000km, hem 60.000km bakımı hem de orta konsoldan takırtı şeklinde göğüsün içinden gelen ses vardı. Bir de sunroofun açma kapama mekanizması ve dokunmatik ışık mekanizmasının kafasına göre çalışıp çalışmaması şikayetlerim vardı. Sunroofun kontrol mekanizmasını komple değiştirmişler. Ön göğüsten gelen ses için de komple göğsü söktüler anladığım, çünkü 10 günü falan geçmişti arabayı teslim almam. En sonunda çözdük dediler, klimanın mekanizmalarından ses geliyormuş onu çözmüşler. Sonra da tekrar topladılar tabi göğsü komple. Aracı alırken fark etmemişim ama 1 hava üfleçinin montajı tam yapılmamış, bir de direksiyonu düz tuttuğumda araba sola gidiyordu. Daha sonra tekrar gittim servise ve düzelttiler bulduğum eksikleri. 1000 kmyi geçti arabayı aldığımdan beri, şimdilik bir hata kusur eksiklik görmedim. Görülmeyen yerlerde sıkıntı varsa da henüz belli etmedi kendini. Allah var temiz bir işçilik yapmışlar yani trimlerde gözle görülen bir kusur bulmadım. Umarım bir hata yapmamışlardır. İnsanın aklında da kalmıyor değil.
Hocam her servis böyle trim sesi var dediğimizde ilgileniyor mu ? İlgilenmek zorundalar mı ? Mesela istanbulda Anadolu yakasında servise gidecek olsak hangisini tavsiye edersiniz en iyi ilgi vs hangi yetkili serviste var Anadolu yakasında ?