GAMALAK
Yeni Üye
Uzun bir aradan sonra ufak bir retrofit ile karşınızdayım. @HONEY abi sağ olsun, beni milattan önce kalma MIB1 üniteden kurtarıp MIB2 ve 8 inç ekran ile adeta 2026 yılına getirdi.
Aracın içi çağ atladı diyebilirim. Daha modern ve şık bir hava oluştu. Özellikle CarPlay’in gelmesiyle birlikte, trafikte telefona bakmadan navigasyonu kullanabilmek büyük rahatlık. Aynı şekilde müzik ve diğer medya işlerini de çok daha pratik hale getirdi. Kısacası, hem konfor hem de kullanım açısından benim gözümde ciddi bir güncelleme oldu. Umarım yapmak isteyen herkese nasip olur
Ekran Oem Kodu = 5NN 919 605B
Ünite Oem Kodu = 3Q0 035 840C
![]()
Yt videousuna da izledim, elinize sağlık çok güzel olmuş.Uzun bir aradan sonra ufak bir retrofit ile karşınızdayım. @HONEY abi sağ olsun, beni milattan önce kalma MIB1 üniteden kurtarıp MIB2 ve 8 inç ekran ile adeta 2026 yılına getirdi.
Aracın içi çağ atladı diyebilirim. Daha modern ve şık bir hava oluştu. Özellikle CarPlay’in gelmesiyle birlikte, trafikte telefona bakmadan navigasyonu kullanabilmek büyük rahatlık. Aynı şekilde müzik ve diğer medya işlerini de çok daha pratik hale getirdi. Kısacası, hem konfor hem de kullanım açısından benim gözümde ciddi bir güncelleme oldu. Umarım yapmak isteyen herkese nasip olur
Ekran Oem Kodu = 5NN 919 605B
Ünite Oem Kodu = 3Q0 035 840C
![]()