1.5 eTSI Alternatör Sorunu

Ayhan5353

Üye
İsim
Ayhan
Arkadaşlar bir çok vag gurubu e tsi araçlar da hafta da en az bir iki alternatör şikayeti oluyor . Serviste çalışan arkadaşa da sordum bu durumu. Maalesef çok değişiyoruz dedi. Ya şöyle 1.5 e tsi yada 1.0 e tsi kullanıp 100 bin km olmuş ama hiç alternatör sorunu yaşamadım diyen yokmu. Her keste olmuyordur heralde diye düşünüyorum ama iki arkadaşımda vardı ikisi de alternatör sorunu yaşadı. Biri 1.0 e tsi oktavia 21 model sanırım 60 binde yaşadı . diğeri a3 23 model 80 bin de yaşadı. Bununla ilgili bir iyileştirme yapıldımı acaba . Valla 1.5 tsi nin gözünü seveyim 170bin km dir kullanıyor arkadaşım saat gibi maşallah .en ufak bir arıza bile vermedi.

Antalyada Otomol de iyidir aklınızda bulunsun. Alvin ve Otomol ikisine de gitmiştim.
Başaran-Alvin aynı çatı grup şirketleri, Otomol farklı diye biliyorum (zaten 3 bayi var).
Aracı Alvin’den aldığım için direkt oraya götürmek makul geldi, soru işareti olursa Otomol’e de götürürüm. Öneriniz için çok teşekkür ederim :)

Upvote 0
Başaran-Alvin aynı çatı grup şirketleri, Otomol farklı diye biliyorum (zaten 3 bayi var).
Aracı Alvin’den aldığım için direkt oraya götürmek makul geldi, soru işareti olursa Otomol’e de götürürüm. Öneriniz için çok teşekkür ederim :)
Evet Başaran Alvin aynı grup. Periyodik bakımda serviste büyük ihtimal Otomol gidersiniz

Upvote 0
Evet Başaran Alvin aynı grup. Periyodik bakımda serviste büyük ihtimal Otomol gidersiniz
Alvin’e götürmeyi düşünüyordum ama Otomol tecrübeniz daha iyi sanırım bu söylediğinizden yola çıkarak :)

Upvote 0

Geri