Evet banada zorllama yapılmış bir teknolajik sistem gibi geldi Yarın sabah arabanın ilk yıllık bakımı var randevu aldım bu konuyu da konuşup detayları burada yazacagim insalllhÇok saçmaymış bu durum. Servisle görüştünüz mü hiç.
Evet banada zorllama yapılmış bir teknolajik sistem gibi geldi Yarın sabah arabanın ilk yıllık bakımı var randevu aldım bu konuyu da konuşup detayları burada yazacagim insalllhÇok saçmaymış bu durum. Servisle görüştünüz mü hiç.
Benim anladığım.Siz örneğin 120 ile giderken fren falan yok hız düşürmek yok araç durursa araç çalışmıyor sorununa çözüm aramak. Doğru mu anlıyoruz?Yanlış anlasildigim için üzüldüm ben arabanın mekanik zekasını çözdüğünüde 20 li yaşlardaydım işim otomasyon yani mekaniği elektrionikle yoğurmak yazılımsal bir proplemden bahsediyorum ama bazı arkadaşlar bana manuel araç nasıl kullaniir dersi veriyor slmlar
Bu yorumda anı frenle 120 den 20 ye panikle düşersek zaten o panikle aracı çalıştırmak aklına gelmeyecektir. Sağlıklı olan 120 den 20 ye panik fren ile düşersek dortluleri yakıp biraz nefes almak olacaktır. Duran aracı çalıştırıp kenara çekip kan dolaşımı normale dönünce yola çıkmak en iyisi olur. Yani bir anda 20 ye dusersek büyük ihtimal büyük bir kaza atlatmış oluruz ve büyük ihtimallede devamında hız 0 a iner.Konu sahibini yargılamadan en mantıklı yorumlardan biri bu olmuş. Ben de manuel golf kullanıyorum, hiç başıma gelmedi gelirse de araç ne tepki verecek öğrenmiş olduk konu sayesinde![]()
Sayın arkadaşım benim amacım ne aracı ne markayı kötülemek kaldiki bu kronik bir sorun değil yazılımı yapan mühendislerin güvenlik açığı olusmasin diye yaptıkları bir tercih seçim olabilir yarın sabah serviste öğreneceğiz ins ayrıca manuel vites kullanmıyorsanız zaten sizi bağlayan bir konu olmayabilirAlın size 8.5 kasalarda bir kronik sorun daha(!) Vw bitmiş yeğenim, kendini hiç geliştirmiyor. üç vakte kalmaz akibetleri Nokia gibi olacak.
Tanım: Başlık sahibi kişisel kullanım hatasını , arabaya mal etmeye çalışmış. Israrla da hatasını kabul etmiyor. VW organizasyonu kalite kontrolcülerinin, EU framework regulations (AB Tip Regülasyonlarının) nitekim GSR2 bunlardan biri; EuroNcap'ın ve hatta biz forum üyelerinin bulamadığı bir güvenlik açığını bulmuş. Şayet plakasını bizim ile paylaşırsanız trafikte kendisinden uzak durmak hayrımıza olacaktır .
Benim anladığım.Siz örneğin 120 ile giderken fren falan yok hız düşürmek yok araç durursa araç çalışmıyor sorununa çözüm aramak. Doğru mu anlıyoruz?
Eğer sorun buysa bir araç 100 110 120 ile giderken ariza yok ise bizde bile bile durdurmuyorsak durmaz istop etmez. Bu olmayacağı için aracı yapan yazılımcı mekanıkci grup bu olursayi dikkate almaz almamistir. Ariza olup durursa zaten ariza yüzünden araç yine çalışmayacaktir.
Bu yorumda anı frenle 120 den 20 ye panikle düşersek zaten o panikle aracı çalıştırmak aklına gelmeyecektir. Sağlıklı olan 120 den 20 ye panik fren ile düşersek dortluleri yakıp biraz nefes almak olacaktır. Duran aracı çalıştırıp kenara çekip kan dolaşımı normale dönünce yola çıkmak en iyisi olur. Yani bir anda 20 ye dusersek büyük ihtimal büyük bir kaza atlatmış oluruz ve büyük ihtimallede devamında hız 0 a iner.
Arkadaşlar bu araba sonuçta bir kul yapBu başlık altında toplam 64 mesaj var ve hiçbir kullanıcı bu hızlarda aracının stop ettiğini belirtmemiş.
Ancak bu arkadaş, ısrarla kendi yaşadığı durumu doğrulamak için benzer bir olay yaşamış birini arıyor gibi görünüyor.
Benim aracımda golf 7.5 highline 1.6 TDI (manuel) en kısa örnek vereyim. Auto Hold var aracımda Dimdik yokuşta arabayı sınırsız sürede askıda tutuyor bu yokuş kalkış desteğinden bağımsız alakasız bir özellik Fren bastığında 1-2 saniyede devreye girer kadranda P sembolü belirir ve bir daha debriaj ve gaz ile arabayı yürür bir şekile gelene kadar arabayı rampada tutar kaydırmaz (sınırsız sürelik) yokuş kalkış desteği ise aracı frenden ayağınızı bıraktığınızda 2-3 saniye askıda tutar bu süre sonrasında yine geri kaydırır şimdi bu ikisini anladığınıza göre ben auto hold devredeyken "vitesi boşa" alıp ayaklarımı bırakıp korkusuzca dimdik rampada arabayı süresiz olarak bekletebiliyorum fakat diyelimki kırmızı ışık rampa bölgesinde acil kalkmam gerekiyor vitesi boşa alıp ayaklarımı korkusuzca serbest bırakmak yerine vites 1'de kalkmaya hazır beklerken ayağımı debriajdan çekersem autohold devreden çıkıyor hatta kavrama olayı başlıyor gaz istiyor araba ama şöyle olsaydı tadından yenmezdi VW markası auto hold devredeyken ve araç vitesteykende tüm ayaklarımı çekmem için yazılımla bişey yapsalardı debriaj basılı gibi gösterselerdi. Manyak birşey olurdu ama yapmamışlar Çünkü Manuel aracın yapısı gereği vitesteyken araç her zaman ayak debriajda olması gerekiyor. Bu otomatik bir araç için geçerli değil manuellerde olan bir sistematik düzen ve gereklilik.
Emre bey konu çok farklı yerlere gitti benim anlatmak istediğim Örnek bolu dağından aşağı iniyorsunuz sağınız solunuz tır araç stop etti bir şekilde hadi diyelim benzine pislik geldi ilk yapacağınız hareket ne olurdu vitesi boşa alıp debriyaja basıp biran önce marşı denemek olmaz mı işte yeni modellerde komple durmadan mars yapamıyorsunuz ..ama nedense herkes vitese takılmış nasıl stop ederArkadaşlar bu araba sonuçta bir kul yap
Hocam konu sahibine çok yüklenmiyor muyuz topluca?Konuya girişi ve yorumları yanlış olabilir ama doğru bir noktaya parmak basıyor aslında abimiz. Hareket halinde herhangi bir nedenle (arıza, kullanıcının tuşa basması, vitesten dolayı stop ettirmesi) araç stop ederse illa durması gerekiyormuş neden diye soruyor. Daha önceki araçlarımda arıza dolayısıyla anlık stop ettiği ve hareket halinde çalıştırmam gerektiği durumlar başıma geldi.
Belkide vites boştayken çalışması gerekirdi diye düşünüyorum, tabi bilgili arkadaşlar daha iyi bilirler.
Panik frenini de yapamayıp arkadan girmez asıl inşallaharabanın mekanik zekasını çözdüğünde 20 li yaşlardaydım işim otomasyon yani mekaniği elektrionikle yoğurmak
((( diye akşam bana yazdı )))
"Mekaniği elektronikle yoğurmak" gibi bir iddiası olan birinin, en azından temel arıza teşhislerinde daha net ve çözüm odaklı olması beklenir.
Kendi söküğünü dikemeyen terzi misali, bu tür söylemlerle pratikteki uyumsuzluk dikkat çekici oluyor.
kendisi eyüpte sanırım umarım yolda önümde denk gelip stop etmez.
Yok hayır.Hocam konu sahibine çok yüklenmiyor muyuz topluca?Konuya girişi ve yorumları yanlış olabilir ama doğru bir noktaya parmak basıyor aslında abimiz. Hareket halinde herhangi bir nedenle (arıza, kullanıcının tuşa basması, vitesten dolayı stop ettirmesi) araç stop ederse illa durması gerekiyormuş neden diye soruyor. Daha önceki araçlarımda arıza dolayısıyla anlık stop ettiği ve hareket halinde çalıştırmam gerektiği durumlar başıma geldi.
Belkide vites boştayken çalışması gerekirdi diye düşünüyorum, tabi bilgili arkadaşlar daha iyi bilirler.
Kaşe, imza, mühür.debriyaja basıp vites değiştirmiyor, sonra ben arabanın tekniğini şöyle çözdüm ben 90 larda aldım ehliyeti cart curt diyor. Ama debriyaja basmaktan aciz. Hiç atarlanmasa buralara gelmezdi konu.
Bir yazılım mühendisi olarak sadece gülüyorum. Hiçbir şey bilmeden öylece atıp tutmak ne kadar kolay. Yazılımı yapan mühendislerin güvenlik açığı oluşturmasın diye tercih ettikleri bir şeymiş. Bık bık bık ne kadar çok biliyorsun sen öyle.Sayın arkadaşım benim amacım ne aracı ne markayı kötülemek kaldiki bu kronik bir sorun değil yazılımı yapan mühendislerin güvenlik açığı olusmasin diye yaptıkları bir tercih seçim olabilir yarın sabah serviste öğreneceğiz ins ayrıca manuel vites kullanmıyorsanız zaten sizi bağlayan bir konu olmayabilir