Giderken yüksek hızlarda stop ettiğinde araba durmadan çalışmama problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre bey konu çok farklı yerlere gitti benim anlatmak istediğim Örnek bolu dağından aşağı iniyorsunuz sağınız solunuz tır araç stop etti bir şekilde hadi diyelim benzine pislik geldi ilk yapacağınız hareket ne olurdu vitesi boşa alıp debriyaja basıp biran önce marşı denemek olmaz mı işte yeni modellerde komple durmadan mars yapamıyorsunuz ..ama nedense herkes vitese takılmış nasıl stop eder

Bende diyorum ki giden araç stop etmez yokuş aşagi giderken hele imkansız sizin sorununuz stop ettirmek araci başka bisey değil bu güvenlik önlemi olabilir siz giden aracta vites karmaşası yaşatip stop etme seviyesine gelmişsiniz burda marş basip vitesi ayarlayamayip araci yığdirip triger vs bir yerlere zarar verme diye belkide önlem amaçlı yapılmıştır veya bir arızadir bilemeyiz

Bir yazılım mühendisi olarak sadece gülüyorum. Hiçbir şey bilmeden öylece atıp tutmak ne kadar kolay. Yazılımı yapan mühendislerin güvenlik açığı oluşturmasın diye tercih ettikleri bir şeymiş. Bık bık bık ne kadar çok biliyorsun sen öyle.

Uslubunuz hiç uygun değil beyenmedim. Yazılım bilmem birşeyi olmuşun ama öğrenemediğim şeyler var öğrenirsin nezaket gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri