Hangi Golf'ü alırdınız?

Hangi Golf'ü alırdınız?

• Kullanılan toplam oy
    72
tl ye kolay geçebileceğiniz kolay satılabilir araç almak lazım bu devirde

Tam da ilgilendiğim grupta bir araç düştü ilana.
Ancak fotoğrafların uyumsuzluğundan huylanıp plaka ile araştırma yaptığımda
aracın 2024 Kasım ayında icradan ihale ile satıldığı bilgisine ulaştım, anahtarı yokmuş ve o zamanlar ön tamponu hasarlıymış.

Normalde batıl inanışlarım yoktur ama büyüklerimizin sözü kulağımda çınlar
"Ağlayanın malı güleni ondurmaz" diye.

İlan sahibini henüz aramadım

[/URL]
[/URL]
aracın 2024 Kasım ayında icradan ihale ile satıldığı bilgisine ulaştım, anahtarı yokmuş ve o zamanlar ön tamponu hasarlıymış.

İlan yine kaldırılmış

[/URL]
[/URL]

Siz ne ilanı atsanız kaldırılıyor keşke benim eski arabayı satarken de benim ilanı buraya paylaşsaydınız hemen satılsaydi 4 ay beklemezdim 😀😀

@ogzogz
@Brk34

Neye el atsam böyle kurutuyorum işte ben 😊
Altın yatırımına falan girmiyorum ülkece düzenimiz bozulmasın diye işte 🤣

2023 koyu gri style 1.0
19 bin km
fiyat 1635 yazılmıştı
kırıkkale den ilan verilmişti.
Hatasız boyasız kazasız ve aracın özellikleri copy paste yazılmış idi.

Aracın plaka şase no motor no icra dairesinin ilanında var, buraya yazmayayım google search edince boşuna burada çıkmasın.

Mk8.5 yazlım olarak çok sıkıntılar yaşanıyor, yakın zamanda pek çözülecek gibi de durmuyor,

Benim tercihim Mk8 Style paket veya butçe yetiyorsa 2021-2022 model Audi A3 Advance paket olurdu.

Hocam ben 1 yıl mk8, 2-3 aydır 8.5 kullanıyorum. Mk8 de ekran donması, kamera donması , sensörlerin çalışmaması, ekranın gelmemesi, akü sorunu gibi problemler yaşadım. 8.5 ta şu ana kadar 1 defa çalışmama hatası dışında herhangi bir hata almadım. Öte yandan araçta konfor, ekran ve güvenlik opsiyonları olarak 8 e göre çok daha üstün bir araç . Yakıt olarak 1.0 motordan 0.2 lt civarı daha az yakıyor. Evet bu dönemde yazılım hataları olmaması gerekiyor tabiki yalnız bu fiyata bu özellikleri veren bu kalitede pek araç yok gibi . Fiyat olarak biraz daha çıkılacak olursa bende A3 alırdım yalnız aynı alt yapıyı kullandıklarını unutmayalım. Böyle sorunlar olacaksa muhtemelen o araçlarda da olacaktır.

@ogzogz
@Brk34

Neye el atsam böyle kurutuyorum işte ben 😊
Altın yatırımına falan girmiyorum ülkece düzenimiz bozulmasın diye işte 🤣

2023 koyu gri style 1.0
19 bin km
fiyat 1635 yazılmıştı
kırıkkale den ilan verilmişti.
Hatasız boyasız kazasız ve aracın özellikleri copy paste yazılmış idi.

Aracın plaka şase no motor no icra dairesinin ilanında var, buraya yazmayayım google search edince boşuna burada çıkmasın.
Siz 4 ay bekleyecekeniz cidden altın yapın bence . Sürekli artıyor altın çok ciddi yükselişte. Araba alcam diyorsanız da elinizi çabuk tutun bence.

Mk8.5 yazlım olarak çok sıkıntılar yaşanıyor, yakın zamanda pek çözülecek gibi de durmuyor,

Benim tercihim Mk8 Style paket veya butçe yetiyorsa 2021-2022 model Audi A3 Advance paket olurdu.
Evet Ali Hocam, 8.5 yazılım sorunları başa gelirse (sorun yaşamayan var mı bilmiyorum) biraz sıkıntı.

Ben de mk8 style a daha yakındım bu konuyu açmadan önce. Şimdilik ikisini de takip ediyorum.

Şeytan diyor ki git şunu al, Tam fiyat performans aracı. Krediye çok gömülmem hem...
1000059256.png

Audi hakkında pek bilgim yok biraz araştırayım hocam.

Hocam ben 1 yıl mk8, 2-3 aydır 8.5 kullanıyorum. Mk8 de ekran donması, kamera donması , sensörlerin çalışmaması, ekranın gelmemesi, akü sorunu gibi problemler yaşadım. 8.5 ta şu ana kadar 1 defa çalışmama hatası dışında herhangi bir hata almadım. Öte yandan araçta konfor, ekran ve güvenlik opsiyonları olarak 8 e göre çok daha üstün bir araç . Yakıt olarak 1.0 motordan 0.2 lt civarı daha az yakıyor. Evet bu dönemde yazılım hataları olmaması gerekiyor tabiki yalnız bu fiyata bu özellikleri veren bu kalitede pek araç yok gibi . Fiyat olarak biraz daha çıkılacak olursa bende A3 alırdım yalnız aynı alt yapıyı kullandıklarını unutmayalım. Böyle sorunlar olacaksa muhtemelen o araçlarda da olacaktır.
Evet, her ikisinin de kronik problemleri var hesaba katmadım hiç. Çünkü düşündükçe vw den vazgeçesi geliyor insanın. A3 leri araştırayım Ali hocam da belirtti.

Siz 4 ay bekleyecekeniz cidden altın yapın bence . Sürekli artıyor altın çok ciddi yükselişte. Araba alcam diyorsanız da elinizi çabuk tutun bence.
4 ay beklerim diyordum ama daha aracı satalı 1 ay bile dolmadı sabredemiyorum.

Demin haberlerde gördüm trump ılımlı mesajlar vermiş altın yüzde 3 gerilemiş yatırımcısı endişe içindeymiş falan 🤔

4 ay beklerim diyordum ama daha aracı satalı 1 ay bile dolmadı sabredemiyorum.

Demin haberlerde gördüm trump ılımlı mesajlar vermiş altın yüzde 3 gerilemiş yatırımcısı endişe içindeymiş falan 🤔
Trump hep laf yapar. Altın bugün 3 gerilese yarın 6 çıkıyor. Uzun vadade altın paranın değerini kılçıksız korur Türkiye'de isen kâr ettirir

Yeri mi bilmiyorum ama ben 1.0 golf 8 den yana kullandım şahsi aracımda bu tabiki , 1.0 motor özellikle şehir içinde mükemmel diyebilirim , oldukça memnunum , çok sık uzun yol yapan biriyim bu hafta Niğde Antalya sınırları çok geçmeyerek 5.1 ile gittim 5.2 ile geldim mükemmel bi yakıt performansı oldu açıkçası hayran kaldım. Tek eleştiri ki bu eleştiri de değil tam olarak dik rampalarda virajlarda sollama yaparken eski 1.5 tsi aracım olsa keşke diyorum iki defa düşünüyorum sollamaya çıkarken. Kendi aracım olduğu için 1.0 motoru övmüş olabilirim ama sizlerde ne düşünürsünüz merak ediyorum, açıkçası artık turbo benzinli araçlar hayatımıza girdiği için mi böyle beğenmez olduk 1.0 motoru , eskiden 1.6 dizele geçtiğimde ne kadar güçlü hızlı bi araca biniyorum fazlasıyla yetiyor derdim

Yeri mi bilmiyorum ama ben 1.0 golf 8 den yana kullandım şahsi aracımda bu tabiki , 1.0 motor özellikle şehir içinde mükemmel diyebilirim , oldukça memnunum , çok sık uzun yol yapan biriyim bu hafta Niğde Antalya sınırları çok geçmeyerek 5.1 ile gittim 5.2 ile geldim mükemmel bi yakıt performansı oldu açıkçası hayran kaldım. Tek eleştiri ki bu eleştiri de değil tam olarak dik rampalarda virajlarda sollama yaparken eski 1.5 tsi aracım olsa keşke diyorum iki defa düşünüyorum sollamaya çıkarken. Kendi aracım olduğu için 1.0 motoru övmüş olabilirim ama sizlerde ne düşünürsünüz merak ediyorum, açıkçası artık turbo benzinli araçlar hayatımıza girdiği için mi böyle beğenmez olduk 1.0 motoru , eskiden 1.6 dizele geçtiğimde ne kadar güçlü hızlı bi araca biniyorum fazlasıyla yetiyor derdim
Dediklerinize katılıyorum.
Mk 7.5 kullandık 4 sene 1.0 tsi manuel..
4 kişi uzun yola da çıktık, şehir içinde de kullandık.
Motoru benim için gayet yeterli geldi.
Hantal olmaması için 2000 devir üstünde kullanmaya dikkat etmek gerekiyor sadece.
Yakıt ekonomisi çok iyiydi gerçekten. Şehir dışı 4.7 şehir içi 6.1 litre dolaylarında geziyorduk.

Dediklerinize katılıyorum.
Mk 7.5 kullandık 4 sene 1.0 tsi manuel..
4 kişi uzun yola da çıktık, şehir içinde de kullandık.
Motoru benim için gayet yeterli geldi.
Hantal olmaması için 2000 devir üstünde kullanmaya dikkat etmek gerekiyor sadece.
Yakıt ekonomisi çok iyiydi gerçekten. Şehir dışı 4.7 şehir içi 6.1 litre dolaylarında geziyorduk.
Bu yeni 1.5 116 lık yakıt olarak daha iyi 1.0 dan. @hassey hocam kendi dikkat ederek inanılmaz seviyelere çekmişti bulabilirsem tekrar onun verilerini ekleyeceğim. Kendimde de gerçekten act ile müthiş yakıt değeri var. Yakınımda eTSI 1.0 var benim eTSI olmayan ile aynı yakıyor hatta uzun yolda benimki çok daha az yakıyor

Geri