Hangi Golf'ü alırdınız?

Hangi Golf'ü alırdınız?

• Kullanılan toplam oy
    72
Altın yaparsanız her türlü alırsınız bence. Geçen de yazdım yazın aldığım impression fiyatını full altın yapsam şuan nerdeyse 2 milyon oluyordu para. ( Yatırım tavsiyesi değildir 😉🤠)

Elektrikli düşünürseniz Tesla çok mantıklı olur bence. Tabi bizimki laf karar sizin ihtiyacınıza bağlı daha çok. Ama 1.0 motor olması bile tercih etmemek için bir sebep bence
Ben altın alayım, altın fiyatları kesin düşer,
dünyada yeni rezervler falan keşfedilir 😄

Tesla zaten şuan herkesin aklında hocam, yeterli bütçesi olan hiç düşünmüyor sayfayı f5 yapıyor sürekli. Envantere araç düşsün de alayım diye...

Ben altın alayım, altın fiyatları kesin düşer,
dünyada yeni rezervler falan keşfedilir 😄

Tesla zaten şuan herkesin aklında hocam, yeterli bütçesi olan hiç düşünmüyor sayfayı f5 yapıyor sürekli. Envantere araç düşsün de alayım diye...
Şuan öyle evet ama bı kaç aya ortalık yatışır.

Altın hiçbir zaman kaybettirmez bizim ülkede bugün 1 düşse yarın 2 çıkar dediğim impresion parası 2 milyon olması her dönemde olan bir şey ne alırsanız alın öyle oluyor maalesef o yüzden mantıklı

@GolfTutkulu

aynen oyle cok dogru soyluyorsun , butcesı kısıtlı olanlar malesef sureklı arac satılık sayfalarını guncellıyor. ınan bende kac ay aradım , en sonunda gece 23.30da fotografsız bır ılanda buldum aracı

Elektrikli tercih değilse c sınıfı en iyisi golf. Golfte kalite düşüşü var bazı şeylerde doğru ama bazı iyileşmelerde var. Mazeme kalitesi düşmüş ama yalıtım iyileştirmiş vb. Fakat alternatiflerde golfe rakip araç yok. Bir çok araç kullandım ve golfe karar verdim 3 aydır kullanıyorum memnunum. Diğer araçların eksilerini tek tek yazmayacağım ama bence golfe rakip yok c sınıfında belki a3 düşünülebilir

Elektrikli tercih değilse c sınıfı en iyisi golf. Golfte kalite düşüşü var bazı şeylerde doğru ama bazı iyileşmelerde var. Mazeme kalitesi düşmüş ama yalıtım iyileştirmiş vb. Fakat alternatiflerde golfe rakip araç yok. Bir çok araç kullandım ve golfe karar verdim 3 aydır kullanıyorum memnunum. Diğer araçların eksilerini tek tek yazmayacağım ama bence golfe rakip yok c sınıfında belki a3 düşünülebilir
Yukarda bı arkadaş Golf, eski Golf ile kıyaslanınca kötü düşüyor diğer C segmentlere göre hala iyi demişti. Bence çok haklı.

Şuan kusursuz araba yok. 1.2 alıp motor kısmında sorun yaşayacağına 1.5 alır koklatarak gezerim. Sorumsuzluk isteyen japon alsın kimse zorla alman al diye zorlamıyor sonuçta

Düşüncelerimden dolayı belki çağın gerisinde kalmış sayıcak olabilirsiniz ancak 1.0 motorların performans ve uzun ömürlülük anlamında 1.4, 1.5 ve 1.6lar kadar başarılı olduğuna inanmıyorum bu tamamen kendi fikrim. Kalite konusunda da bence golfün en alınası ve beni cezbeden, içinde kendimi rahat hissettiğim, düşünmeden işlerimi halledebildiğim modeli golf 7dir.

Eğer alıcak olsam ve satma derdim olmasaydı 2017-18 yıllarında gelen 1.6tdı highline dsg golflerde neredeyse tüm opsiyonları seçili gelen çok nadir bir grup var onları almak isterdim. Bence bir golfün alınabilicek en güzel hali onlar.

Bu araçlarda highline a ek olarak olan özellikler
*kablosuz şarj
*adaptif çift j far
*acc
*şerit takip
*dynaudia ses sistemi
*dcc
*koltuk ve direksiyon ısıtma
*masajlı koltuk
*keyless
*cam tavan
*kör nokta
*sürüş modu(dcc den dolayı gerçekten etkili)
*pla3.0
*geri görüş

Düşüncelerimden dolayı belki çağın gerisinde kalmış sayıcak olabilirsiniz ancak 1.0 motorların performans ve uzun ömürlülük anlamında 1.4, 1.5 ve 1.6lar kadar başarılı olduğuna inanmıyorum bu tamamen kendi fikrim. Kalite konusunda da bence golfün en alınası ve beni cezbeden, içinde kendimi rahat hissettiğim, düşünmeden işlerimi halledebildiğim modeli golf 7dir.

Eğer alıcak olsam ve satma derdim olmasaydı 2017-18 yıllarında gelen 1.6tdı highline dsg golflerde neredeyse tüm opsiyonları seçili gelen çok nadir bir grup var onları almak isterdim. Bence bir golfün alınabilicek en güzel hali onlar.

*kablosuz şarj
*adaptif çift j far
*acc
*şerit takip
*dynaudia ses sistemi
*dcc
*masajlı koltuk
*keyless
*cam tavan
*kör nokta
*pla3.0
*geri görüş
1.0 golf kullandınız mı? bu kanıya vardınız. 2 sene 81.000km kullandım hergün 180 m gittim geldim tık demedi, 3,7 yakıt ortalaması şimdiki r-line nın yanına bile yanaşamaz

1800 civarına makyajdan önceki kasa Formentor'da düşünülebilir.

Buna benzer konu açmıştım 8.5 sorunlu olmasa hiç düşünmeden life alırdım. Ama aklım 182'lik civic de ve sanırım onda karar kılacağım ya da ekonomik olsun dersem hibrit ch-r.
hondanın özellikleri ve artıları çok fazla golfe göre bence de

Çok güzel kombinasyon ve fiyat hocam.
Güzel günlerde kullanın.
Rline daha sportif ve yakışıklı duruyor gerçekten.

1.650 rakamı 1.880 e taşımam çok zor.
Ancak Ağustos'a kadar biriktirirsem olur.
O zamana da onun fiyatı öyle kalmaz.

Normalde standart düz bir kullanıcıyım (dikkat çekmeyeyim, aracın dışı değil içi ve güvenlik donanımı daha önemli mantığı)

Cam tavan ve dış albenisi biraz ağır basıyordu evet. bu aralar biraz sanki gençleşmeye ihtiyaç duyuyor gibiyim 😄

Ancak bir yönden de anket sonucu ilgimi çekti. Ezici bir çoğunluk 8.5 life dediği için kendimi o yönde kanalize etmeye çalışacağım gibi.

Dediğiniz gibi biraz ihtiyaçlara göre önem sırasını önceliğini belirlemek ve buna göre karar vermek gerekiyor gibi.
Her birine 1 den 10 a kadar puan verip tablo yapıp bakmak lazım.

ilki güzel öneri, merakım var ama fiyatlardan dolayı bana uzak, ancak 1-2 sene sonra şartlar gelişirse olabilir.
ikincisine hiç heveslenemedim nedense artık...

Hatırladım hocam konunuzu
Honda'yı yakınınızda deneyimleme imkanınız olmuştu sizin. Alırsanız büyük değişiklik olacak ama.
Bir tık konfor eksilecek bir tık daha düşük pozisyonda sürüş olacak ama en azından golf 8.5 kadar elektronik ya da dokunmatik değil. Fiziki tuşları fazla en azından. Cvt şanzımanlı ama şehiriçi kullanıcıları için sakin kullanıcılar için bence faydalı bir şanzıman. Şimdilik 7.5 ile devam aracımı seviyorum :)

hondanın özellikleri ve artıları çok fazla golfe göre bence de
Bence civic en dolu golf den daha dolu bir araç. Bizi bu sayfada Golfü eleştirtecek yetkililer utansın. Life 2 milyon seviyesine gelmiş aklı başında hiç kimse o paraları o arabaya vermez. O paraya hem sıfır hem ikinci el de dünya kadar araç var yazık günah.

Bahri beyin tatlı dertleri gibi ne güzel.Şimdiden hayırlı olsun ben 1.5 116 dan yana oy kullandım.

*kablosuz şarj
*adaptif çift j far
*acc
*şerit takip
*dynaudia ses sistemi
*dcc
*masajlı koltuk
*keyless
*cam tavan
*kör nokta
*pla3.0
*geri görüş
Katılıyorum, bu araçlardan temiz bulsam bende alırım.

*kablosuz şarj
*adaptif çift j far
*acc
*şerit takip
*dynaudia ses sistemi
*dcc
*masajlı koltuk
*keyless
*cam tavan
*kör nokta
*pla3.0
*geri görüş

Öyle araçlara sağlam rakamlar istiyorlar hocam. Elinizde imkan olsa o paraları 7-8 yaşında belli bir kmyi görmüş araca vermeye çekinirsiniz.
Bahsi geçen donanımların büyük çoğunluğunu sunrooflu boş bir mk7 alıp sonradan doldurmak da mümkün..
Motor ömründen ziyade, günlük kullanımda 1.6 tdi rejenerasyon ve dpf derdi daha sıkıntı hocam.
1.0 tsi kullanıp da motorum rektefe zamanı geldi diyen kimse olmadı daha forumda. Bazı 1.4 tsi 1.2 tsi larda var, bildiğimiz sebeplerden...

golf 8,5R-line derim, rengi de yarış mavisi olsun tadından yenmez, bu arada şu hakkımda saklı kalsın bakalım golf 9 nasıl çıkacak onuda merakla sabırla bekliyorum.

O çok güzel bir seçenek elbette hocam. Fiyat olarak bana çok uzak ama size nasip olsun inşallah en kısa zamanda 😄
Ama 2300 bütçem olsa 2. El makyajlı A3 bakardım.

1800 civarına makyajdan önceki kasa Formentor'da düşünülebilir.

Pek sportif bir araç.
ilk çıktığında çok gündemimizde idi forumda. Ancak o fiyatlar beni zorlar şuan için. Kredi, bes iptali, altın bozdurma vs tüm şartları zorlayarak 1,65 m zar zor bulabileceğim.

Bahri beyin tatlı dertleri gibi ne güzel.Şimdiden hayırlı olsun ben 1.5 116 dan yana oy kullandım.
Keşke öyle tatlı dert olsa hocam.
Gün içinde sürekli ilan bakmaktan yoruldum.
Bir anlamı da yok saatlerce bakmanın günde 1-2 tane ilan yeni geliyor 2 dk bakmak yeterli.
Ama yok, saatlerce tavaf ediyorum ilgim olmayan araçlara da bakıyorum 😄

Geri