Hangi Golf'ü alırdınız?

Hangi Golf'ü alırdınız?

• Kullanılan toplam oy
    86
Var, auto hold açık konumda iken kapıyı açınca direk çekiyor. Kapalıyken oluyor mu bilmiyorum ama kayınca çekiyor olabilir belki. Denemeye çekindim açıkçası
El freni tamam, vitesi P ye alıyor mu

El freni tamam, vitesi P ye alıyor mu
Bendeki manual valla hocam hiç bilmiyorum ama tahminen alır diye düşünüyorum.

Ayrıca kılavuzu açıp baktım şimdi şöyle yazıyor:17461802900138408493019565199192.jpg
Bu arada şimdi aklıma geldi zaten almasa bile önümdeki arabayı bekliyordum start stop devreye girmişti motor kapanmıştı. 2 dakika bekleyince kontağı kapatıp el freni çekmişti. Ne alaka olup tekrar çalıştırmıştim arabayi

Son düzenleme:
Astra L de vites seçici D konumunda iken sürücü kapısını açtığımda araç P konumuna otomatik olarak geçiyor.

Mk8 yada Mk8.5 ta da bu güvenlik önlemi var mı? Geçen sene sordum sanki bir konuda cevap geldi mi bulamıyorum.

Araçtan aniden indiğim zamanlarda dalgınlıkla vitesi unutuyorum çünkü, beni büyük sıkıntıdan kurtarıyor bu güvenlik önlemi.
golf 8.5 life da deneyimledim kapıyı açtığın an p ye alıp el frenini çekiyor.

Bi dakka bı dakka kablosuz carplay android auto yok mu 8 de 😮😮

Buna hazirliksiz yakalandım. Koymamalari komik olmuş açıkçası.

Ayrıca harita ile Spotify yan yana ben de kullanıyorum da başka kombinasyon yapiliyor mu yapılıyorsa nasıl oluyor
golf 8.5 da kablosuz. harita ve spotfy apple müzik youtube müzik bakıp yazarım inşallah

golf 8.5 da kablosuz. harita ve spotfy apple müzik youtube müzik bakıp yazarım inşallah
Biliyorum çünkü kendimde de var. Bende en alt paket olmasına rağmen var 8 de en üst pakette olmaması şaşırttı

KM si düşük dolu bir golf 7,5 150'li lik alınır. :)

Güzel olurdu evet, bakıyorum arada ama fiyatları görünce geri vazgeçiyorum.
Bir de mk7 ve mk7.5 a doydum hocam 😊
Arka koltuk hacim derdi yok ise 118 i 1.5 136 lık F20 kasa 2019 tavsiye ederim. Yakıt TSI oranla üzebilir. 8-9 lt.

@ogzogz
@Brk34

Neye el atsam böyle kurutuyorum işte ben 😊
Altın yatırımına falan girmiyorum ülkece düzenimiz bozulmasın diye işte 🤣

2023 koyu gri style 1.0
19 bin km
fiyat 1635 yazılmıştı
kırıkkale den ilan verilmişti.
Hatasız boyasız kazasız ve aracın özellikleri copy paste yazılmış idi.

Aracın plaka şase no motor no icra dairesinin ilanında var, buraya yazmayayım google search edince boşuna burada çıkmasın.
Birşeye daha el atsanız kurutsanız ne güzel olur ben değil herhalde ülkenin yarısı duacınız olur. Bir el atsanız olmaz mı hocam:)

Arka koltuk hacim derdi yok ise 118 i 1.5 136 lık F20 kasa 2019 tavsiye ederim. Yakıt TSI oranla üzebilir. 8-9 lt.
Onlara da bakayım.
Bmw konusunda çok bilgisizim biraz okumak araştırmak şart 👍

Yakıt konusunda Golfler rakipsiz, Golf dışında araç alacak kişi yakıta bakmamalı

2) Her araba anahtarının içinde eski tip sokmalı demir kısım var arabada da yuvası var onla da alabiliyorsun. Bunun olmadığı hiçbir araba yok.

Bu konuşmayı şimdi gördüm de cevap yazmak istedim. Benim fabrikasyon keyless golf de anahtar deliği yok. Kumandalar üzerinde demir var ancak araba üzerinde bu anahtarı sokabileceğiniz hiç bir delik yok. Neden koyduklarını bende bilmiyorum.

Bu konuşmayı şimdi gördüm de cevap yazmak istedim. Benim fabrikasyon keyless golf de anahtar deliği yok. Kumandalar üzerinde demir var ancak araba üzerinde bu anahtarı sokabileceğiniz hiç bir delik yok. Neden koyduklarını bende bilmiyorum.

Geri