Mib3 Ünitelere Kablosuz Carplay & Android Auto Gelmiş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan thelordof
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hocalarım kolay gelsin geçen gün istanbulda bi gizli özellik açma yerinde passat 2021 bussines aracıma kablosuz carplay aktivasyonu yaptırmaya gittim. GPS cihazını taktılar, sinyal çekmesi için 20dk lık sürüş yaptık. Sinyali bir türlü bulamadı. Sonra sen yolda giderken kesin bulur dediler ben de dükkandan döndüm. Bu gün formu gezerken araçtaki modülün preh olduğunu öğrendim. Preh cihazlar için ayrı bir işlem mi gerekiyor carplayi kullanabilmem için. Fikirleriniz nedir?
Güncelleme.
@strategos hocamın yanına gittim bu gün. Söylediği gibi torpidoyu açmadan, gps anteni takmadan obd ve yazılım güncellemeleriyle kablosuz car playi aktive etti.

Sadece kablosuz carplay/android auto istiyorsanız. Anten montajı yapmadan, üniteyi sökmeden kablosuz carplay/Android auto aktif edebilirim.
Hocam 2023 Polo Life için de yapabilir misiniz? Özel mesajdan fiyat vesayire iletmeniz mümkün olur mu ben özel mesaj yazamıyorumda.

Hocam 2023 Polo Life için de yapabilir misiniz? Özel mesajdan fiyat vesayire iletmeniz mümkün olur mu ben özel mesaj yazamıyorumda.
Sizin araç da kablosuz carplay/android auto destekliyor.

Hocam araç desteklemez araçta takılı olan ünite destekler yada desteklemez arkadaşın araçtaki ünite mib3 olduğu icin kablosuz carpley i destekler
Arkadaş model ve yılı belirtince öyle belirttim. Evet içinde ki ünite destekliyor.

Aracınızdaki teyp ünitesi MIB3, kablosuz carplay/android auto ve navigasyon desteği var. Yeriniz ankara olduğu için ve uzaktan aktivasyon yapmadığım için fiyat veremiyorum.

Aracınızdaki teyp ünitesi MIB3, kablosuz carplay/android auto ve navigasyon desteği var. Yeriniz ankara olduğu için ve uzaktan aktivasyon yapmadığım için fiyat veremiyorum.
Hocam siz bir fiyat verin belki arkadaş gelir yada form dan başka arkadaşlara lagzim olur en azından bu işlemin maliyeti ogrenilmis olur

Anladım hocam, Ankara'da torpidoyu sökmeden/gps anteni takmadan kablosuz android auto'yu aktif edebilen önerebileceğiniz bir yer var mı acaba?
Sorduğum yerler hep gps anteni takarak hallediyor bu işi. Kendim OBD11 falan temin etsem halledebilir miyim?

Dahili navigasyonun çalışması için swap kod gerekiyormu arkadaşlar yoksa sadece kodlama ile çözülüyormu?

Anladım hocam, Ankara'da torpidoyu sökmeden/gps anteni takmadan kablosuz android auto'yu aktif edebilen önerebileceğiniz bir yer var mı acaba?
Sorduğum yerler hep gps anteni takarak hallediyor bu işi. Kendim OBD11 falan temin etsem halledebilir miyim?
Ankarada önerebileceğim bir yer yok.
Dahili navigasyonun çalışması için swap kod gerekiyormu arkadaşlar yoksa sadece kodlama ile çözülüyormu?
Swap kodlarının aktif edilmesi gerekiyor. Sadece kodlama yeterli değildir.

Geçen sene navigasyon fec/swap aktivasyon testlerimde yazılımsal olarak bozduğum, logoda kalıp sürekli reset atan preh/joynex ünitelerimi tamir etmeyi başardım.

Eğer sizlerinde logoda kalan, sürekli reset atan üniteleriniz varsa, tamir konusunda yardımcı olabilirim.

Ekli dosyalar

• 1000114406.jpg
    1000114406.jpg
    346.9 KB · Görüntüleme: 23
  • 1000114428.jpg
    1000114428.jpg
    170.6 KB · Görüntüleme: 23
  • 1000115202.jpg
    1000115202.jpg
    94.3 KB · Görüntüleme: 22
  • 1000115201.jpg
    1000115201.jpg
    91.9 KB · Görüntüleme: 22
  • 1000115203.jpg
    1000115203.jpg
    124.5 KB · Görüntüleme: 22
  • 1000115204.jpg
    1000115204.jpg
    185.7 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

Aracımda ki sonradan takılan Gps anten çekim gücü. Orjinal anten değil.

Sıkıntı yok memnunum.

Ekli dosyalar

• 1000200352.jpg
    1000200352.jpg
    48.9 KB · Görüntüleme: 22

Geri