Mib3 Ünitelere Kablosuz Carplay & Android Auto Gelmiş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan thelordof
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Swap kodu sağlayabilecek birileri var mı ?
Mesela kablosuz CarPlay için swap kodunu nereden temin edebilirim?

Swap kodu sağlayabilecek birileri var mı ?
Mesela kablosuz CarPlay için swap kodunu nereden temin edebilirim?
Mib2 için swap kod üreten siteler var, fakat aynı siteler mib3 için geçerlimi bilmiyorum. Bizi aydınlatacak birileri çıkar umarım.

Mib2 için swap kod üreten siteler var, fakat aynı siteler mib3 için geçerlimi bilmiyorum. Bizi aydınlatacak birileri çıkar umarım.
Mib3 için henüz kod üreten bir site bulamadım.
Odis online login ile alınıyor galiba kodlar ama kesin bir bilgim de yok. Bu gidişle bir de vas alıp odis kullanamaya başlayacaz gibi

Güncel olarak preh ünite için anten bağlantısı gerekiyor mu kablosuz carplay kullanmak için ? İnstagramdan birkaç sayfaya yazdım bazıları 10.000 tl anten lazım diyor bazıları da 2000 tl sadece yazılım diyor

Güncel olarak preh ünite için anten bağlantısı gerekiyor mu kablosuz carplay kullanmak için ? İnstagramdan birkaç sayfaya yazdım bazıları 10.000 tl anten lazım diyor bazıları da 2000 tl sadece yazılım diyor
Formda biraz araştırırsan İstanbul’da yapan bir kaç arkadaş var sorulariyin yanıtı tam ve net olarak bu konuda var zaten bu konu başlığı altında hepsi var

Antensiz istiyorsanız adres belli @strategos hocamla görüşün. Yaşadığınız yer İstanbulsa.

Formda biraz araştırırsan İstanbul’da yapan bir kaç arkadaş var sorulariyin yanıtı tam ve net olarak bu konuda var zaten bu konu başlığı altında hepsi var
Haklısınız hocam okudum ama tam karar veremedim bazıları gps anteninin sadece navigasyon için ihtiyaç olduğunu yazınca bi kafa karışıklığı oldu :)

Bandırmada yaşıyorum buralarda biraz zor artık yolumuz istanbul ankaraya düşünce yapacağız herhalde teşekkür ediyorum desteğiniz için
Navigasyon istiyorsanız Gps anten şart. Dahili navigasyon Antensiz çalışmaz.

O zaman sizin için en iyisi İstanbul Anadolu yakasına işiniz düşünce @strategos uğramak. Multimedya sürümünüz eskiyse onu da halleder. Tavsiye ederim.

Geri