Ahmetedibe
Yeni Üye
Uzak bağlantı ile yapılabiliyor mu bu işlem?Sadece kablosuz carplay/android auto istiyorsanız. Anten montajı yapmadan, üniteyi sökmeden kablosuz carplay/Android auto aktif edebilirim.
Uzak bağlantı ile yapılabiliyor mu bu işlem?Sadece kablosuz carplay/android auto istiyorsanız. Anten montajı yapmadan, üniteyi sökmeden kablosuz carplay/Android auto aktif edebilirim.
Mib2 için swap kod üreten siteler var, fakat aynı siteler mib3 için geçerlimi bilmiyorum. Bizi aydınlatacak birileri çıkar umarım.Swap kodu sağlayabilecek birileri var mı ?
Mesela kablosuz CarPlay için swap kodunu nereden temin edebilirim?
Üzgünüm, uzaktan aktivasyon yapmıyorum.Uzak bağlantı ile yapılabiliyor mu bu işlem?
Mib3 için henüz kod üreten bir site bulamadım.Mib2 için swap kod üreten siteler var, fakat aynı siteler mib3 için geçerlimi bilmiyorum. Bizi aydınlatacak birileri çıkar umarım.
Formda biraz araştırırsan İstanbul’da yapan bir kaç arkadaş var sorulariyin yanıtı tam ve net olarak bu konuda var zaten bu konu başlığı altında hepsi varGüncel olarak preh ünite için anten bağlantısı gerekiyor mu kablosuz carplay kullanmak için ? İnstagramdan birkaç sayfaya yazdım bazıları 10.000 tl anten lazım diyor bazıları da 2000 tl sadece yazılım diyor
Antensiz istiyorsanız adres belli @strategos hocamla görüşün. Yaşadığınız yer İstanbulsa.Güncel olarak preh ünite için anten bağlantısı gerekiyor mu kablosuz carplay kullanmak için ? İnstagramdan birkaç sayfaya yazdım bazıları 10.000 tl anten lazım diyor bazıları da 2000 tl sadece yazılım diyor
Haklısınız hocam okudum ama tam karar veremedim bazıları gps anteninin sadece navigasyon için ihtiyaç olduğunu yazınca bi kafa karışıklığı olduFormda biraz araştırırsan İstanbul’da yapan bir kaç arkadaş var sorulariyin yanıtı tam ve net olarak bu konuda var zaten bu konu başlığı altında hepsi var
Bandırmada yaşıyorum buralarda biraz zor artık yolumuz istanbul ankaraya düşünce yapacağız herhalde teşekkür ediyorum desteğiniz içinAntensiz istiyorsanız adres belli @strategos hocamla görüşün. Yaşadığınız yer İstanbulsa.
Navigasyon istiyorsanız Gps anten şart. Dahili navigasyon Antensiz çalışmaz.Bandırmada yaşıyorum buralarda biraz zor artık yolumuz istanbul ankaraya düşünce yapacağız herhalde teşekkür ediyorum desteğiniz için
Bursa’ya yolunuz düşerse haber verin banaBandırmada yaşıyorum buralarda biraz zor artık yolumuz istanbul ankaraya düşünce yapacağız herhalde teşekkür ediyorum desteğiniz için
Bursa’ya yolunuz düşerse haber verin bana
Hocam sizinle nasıl iletişime geçebiliriz bilgi almak istiyorumBursa’ya yolunuz düşerse haber verin bana
Hocam sizinle nasıl iletişime geçebiliriz bilgi almak istiyorum
vagcombursa demek, forumda olduğunuzu bilmiyordum.053795614 sıfırsekiz numaram