forzaGilles
Moderatör
- İsim
- Ali
- Araç
- Golf Mk7 1.6 TDI 110ps Highline /Tungsten Silver Metallic
Öncelikle tüm Golf Mk8 ‘lerin stop lambaları Led teknolojilidir,Kafam karışık değildi ancak sizin "Farın iç kısmındaki merceğinin köşesindeki IQ yazısı (krom kaplı ise) farlar Matrix Led farlara sahiptir." demenizden sonra karıştı. Çünkü sahibindende bir araç ilanı gördüm, krom kaplı IQ yazısı bulunmasına rağmen stopları led değildi. Farın üstünde yazan IQ LIGHT ibaresinden ayırt ediyordum ama onun hiçbir anlamı yoktur dediniz. Anlamı olmayan şeyi neden yazmışlar ben de ona anlam veremedim![]()
1) standart Led stop lambaları (sinyal lambaları sadece yanıp-söner)
2) Animasyonlu ve dinamik sinyalli kayar Led’li stop lambaları (bu stoplar —> IQ Matrix Led olan araçlarda bulunur) ve (Premium Led Paket opsiyonu olan araçlarda mevcuttur, bu opsiyon ile hem iq led matrix farlara hem de animasyonlu ve dinamik kayar sinyalli stop lambalarına sahip olunur),
Sahibinden de gördüğünüz aracın merceğin köşesindeki IQ yazısı krom kaplı ise ancak arka stop lambaları (standart Led stop) ise, bunun anlamı araç sahibi ya Replika Taiwan vs.. malı IQ Led Matrix Far görünümlü yalnızca görüntüden ibaret sahte far taktırmıştır, sadece görüntü olarak IQ Led far şeklindedir, Matrix özelliği olmayan çakma bir üründür, ,
Veya diğer olasılık
araç sahibi 70-100 bin lira arası masraf yapıp orjinal IQ Led Matrix far taktırmıştır.
IQ Led Matrix farların alamet-i harikası Matrix özelliğinin olmasıdır
1.0 motorlu araçlarda Style ve R-Line araçlarda çok çok nadir bulunur, ben bu zaman kadar 1.0 motorlu araçlarda rastlamadım, genellikle (Mk8 kasa için konuşuyorum) 1.5 motorlu araçlarda bulunur, ama yine de hepsinde bulunmaz