Nedir bu IQ.LIGHT LED Matrix far Çılgınlığı

Maşallah abi iyi uğraşıyorsun 🤗
Ben hala daha tam hakim olamadım aracın özelliklerine 😁

Daha ondaki özelliklere ulaşamadık hocam;)

Mib3 cihazın montajını yapacağım ama yapamıyorum lisanslar şuan tavan yapmış durumda, far bulursam uyguna affetmem:)

Style ve Rline donanımlarda bu matrix farlar opsiyonel olarak eklenebiliyor hala değil mi?

Bu arada karşıdan araç gelirken uzunları tamamen kapatıyor, perdeleme yapması gerekmiyor muydu?

Bendeki perdeleme yapıyordu diye hatırlıyorum.

Bir de diğer attığınız tayron videosuna bakayım onda farklıdır belki.
Bunda ki perdeleme sistemi farklı mı bende anlayamadım.

Opsiyonel eklenir de kim bilir ne kadar isterler.

Bunda ki perdeleme sistemi farklı mı bende anlayamadım.

Opsiyonel eklenir de kim bilir ne kadar isterler.

Mk8.5 için soruyorsan herzaman ki adres…

Sıfır servis rakamları yüksek…

Parça numaralarını bulursam aramaya başlayacağım, çıkma far ve beyinleri bulursam halledeceğim…

IMG_3049.jpeg
IMG_3050.jpeg
IMG_3051.jpeg
IMG_3052.jpeg

Son düzenleme:
  • İnanılmaz
Tepkiler: SCC
Mk8.5 için soruyorsan herzaman ki adres…

Sıfır servis rakamları yüksek…

Parça numaralarını bulursam aramaya başlayacağım, çıkma far ve beyinleri bulursam halledeceğim…

IMG_3049.jpeg
IMG_3050.jpeg
IMG_3051.jpeg
IMG_3052.jpeg

Sıfır fiyatları bayağı yüksekmiş. :cry:

Benim Golf 8’de de bulunuyor. Güzel özellik. Ancak bunun bir de HD olanı var Tayron, Touareg’de falan bulunuyor. O başka bi boyut artık. Bir sonraki Golfte opsiyon olarak sunsalar keşke.
Onu şuan sunmazlar ,10 yıl sonrası belki,

E segmenti araçlarda bile HD Led Matrix Farlar opsiyonel donanım olarak alınabiliyor, ve 600-700 bin lira gibi çılgın bir bedel ödenmesi gerekmekte.

Onu şuan sunmazlar ,10 yıl sonrası belki,

E segmenti araçlarda bile HD Led Matrix Farlar opsiyonel donanım olarak alınabiliyor, ve 600-700 bin lira gibi çılgın bir bedel ödenmesi gerekmekte.
Ama bu Tiguan’de de var. Ender elektronik 220.000 TL fiyat yazmış sitesinde gördüm.

Geri