Nedir bu IQ.LIGHT LED Matrix far Çılgınlığı

2023 24 tiguanlardaki far sinyalini düz yanıştan kayar sinyale kodlama ile çeviriyorlardı. Eski kasa araçlarda yapılamıyordu ama mk8de belki mümkün olabilir bu durum. Panjur ledinin de devamlı beyaz yanması nedeniyle kayar led de olsa normal de yanıp sönse her durumda iyi durur gibi :D

mk8 olmaz onu stopları akıllı değildi…
mk8.5 olabilir belki çünkü yukarıda yazdığım gibi led stoplarının sinyali iki şekilde de oluyor…

mk8 olmaz onu stopları akıllı değildi…
mk8.5 olabilir belki çünkü yukarıda yazdığım gibi led stoplarının sinyali iki şekilde de oluyor…
Yok yok abi farları kastetmiştim yani ön kısmı. Tiguanda da farlar düz sinyalden kayar sinyale dönüşüyordu. Golf8de de farlar kayar sinyale dönüşür belki, stop sinyali için malum komple stop değişiyor mk8 de :)

Yok yok abi farları kastetmiştim yani ön kısmı. Tiguanda da farlar düz sinyalden kayar sinyale dönüşüyordu. Golf8de de farlar kayar sinyale dönüşür belki, stop sinyali için malum komple stop değişiyor mk8 de :)

Mk8 de olmuyor net biliyorum…
Mk8.5 da denemek gerek @İlker34 bilgin varmı bu konuda…

Tiguanlarda kamera olmasada fabrikasyon standart matrix far olarak geldiği için destekliyordu. Golf8 de matrix desteği olmayan mercekli ledler de denemek lazım. Kodlaması basitti.

Golf 8.5 için kısa sade olarak matrix farıyla ilgili video paylaşılmış.

Geri