DSG Basınç Tüpü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan İlker34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arıza olmadıkça yapmazlar. Zaten orada yüksek fahiş fiyatlar vermektense çok sağlam şanzıman ustaları var. Yetkili servisteki fiyatın 3 te 1 ine yaptırırsınız. 👍🏻

üstadım yüksek torklu, güçlü araçlarda çok sıkıntı oluyor.

Tüpçüyü Çağıran araçlar genelde 1.4 tsi ve 1.6 tdi oluyor. Ancak 2 ay önce 1.2 tsi Seat leon 2016 110 binde gevşemiş tüp ve gaza basınca tepkisizlik yüzünden tüp değişimi yapıldı.
Yıllardır manuel/düz vitesten uzak olduğumdan veya özen göstermemden olabilir. Hatta ikibinlerin başında ilk otomatik cvt aldığımda, piyasada yaygın değildi ama millette "arızası çok pahalı" düşüncesi çok yaygındı. Sakin ve kendimce özenerek, bilinçli kullanımım süresince, otomatik şanzıman yönünden hiç bir sorunla karşılaşmadım. Belki şans da etkilidir. Sonuçta ikinci, üçüncü el arabanın hikayesinden emin olmak zor.

Sonuçta ikinci, üçüncü el arabanın hikayesinden emin olmak zor.
İkinci elin en büyük handikapı da o zaten

Arabayı geç bisiklette bile böyle bu durum. 2. Elin maalesef kaderi bu

Arkadaşlar merhaba, bende aracımın dişli yağını ve mekatronik yağını kendim değiştirmeyi planlıyorum yapmışken de basınç tüpüne el atmak istiyorum fakat orjinal ve güçlendirilmiş basınç tüpü konusunda kararsız kaldım herkes farklı bir şey öneriyor.

Kullanmayı düşündüğüm dişli yağı LIQUI MOLY TOP TEC MTF 5100 75W servisten yine de yağ için fiyat alacağım çok fark yoksa orjinal yağını kullanırım.

Geri