Cam filmi ne yaptıralım?


Bence Trabzon'da bayiisi varsa solargard bakın birde, llumar kalitesiz filmlerinin arkasında durmuyor (forumda örnekleri var).
 

5 Cam Llumar için 1.500 TL çok uygun, malzemenin llumar olduğundan emin olmak lazım.


ATR35 ATR50'den koyu oluyor abi, numara düştükçe daha koyu oluyor.

Benim arkalarda ATR05, önlerde ATR15, sürüş camında PP60 vardı. PP60'tan ceza yedik, hepsi çöp oldu...
fiyat uygun değil normal, internetten alınca da aynı fiyat:
 
@CemK@Ozan Karsavuran @Furkan sağolasın furkan hocam
tamamdır cem hocam atr 35 e yerinde bakayım
ozan hocam bakmadım ama solargard a bir bakayım yoksa lumar zaten fiyat için de internet sitesine bakmamıştım sağolasın link için
 
Bence Trabzon'da bayiisi varsa solargard bakın birde, llumar kalitesiz filmlerinin arkasında durmuyor (forumda örnekleri var).
sitesinden baktım hocam trabzon yetkili bayisi yok solargard ın hayırlısı bakalımlumar inşallah sıkıntı olmaz :))
 
@Furkan Yanlarda koyu film varsa şansın yok, yada araba biraz apachi mode sa :D Yoksa Air80 senin verdiğin örnek dışında ceza yiyen duymadım, istisnaları göz önüne almak mantıklı olmaz bence bu konuda, yan şartlar da önemli :D
Yanlara takılmıyorlar abi, ne kadar koyu olursa olsun. Kaç defa simsiyah filmlerle çevirmeye girdim, bir defa laf eden olmadı.

Ne kadar polisle konuştuysam "önde olmasaydı ceza yemezdin" dediler. Ceza yazdırmayıp o esnada ön filmi sökme opsiyonu da var ama iyi niyetli bir polise denk gelmek lazım.
 
Az önce Llumar Ahmet'i aradım.

5 cam ATR serisi için fiyat almak istiyorum dedim, "aracınızda 9 cam var" şeklinde komik bir cevap aldım. Her neyse... :)


Ön cam hariç 150 $ fiyat verdi, ATR serisi için. An itibarıyla 2.178 TL yapıyor.

llumar.com.tr üzerinden verilen fiyat gerçekten uygun, bence düşünen varsa randevusunu oluştursun.
 
Bu çok iyiymiş gerçekten hocam, teşekkürler. Böyle bir sistem daha önce de var mıydı acaba?, ilk defa görüyorum.

Piyasada adını ilk defa duyduğum filmlere bu fiyata yakın fiyatlar veriyorlar.
bir kaç aydır var hocam, Ankara'da bazı bayiilerden internet fiyatından ucuza yaptırmak mümkündü.
Fiyat almakta biraz şans işi :) aslında bayiiler arası sabit fiyat politikası da (en azından Ankara'da) ancak azda olsa bozanlar oluyordu.
benim uygulama yapılırken birisi fiyat almaya gelmişti, bir kuruş indirim yapmadan gönderdiler adamı, bana telefonda düşmüşlerdi.
1500TL kampanyası 15 Mart'a kadar geçerli diyor ancak sürekli bi kampanya yapıyorlar :)
 
@KaiZeN hocam indirim sadece internet üzerinden alımlarda mi gecerli
 
Aklımda şu soru var siz değerli forum üyeleriyle de konuşmak isterim. DEĞER Mİ ARKADAŞLAR ? cidden soruyorum yani 300 500 tl ye film yapan yaptıranlar var? sökülürken rezistansı bozuor bilmem ne bilmem ne çok söylenti var. siz ne dersiniz? fikirlerinize açığım. teşekkürler.

Tam da sizin dediğiniz gibi uygun fiyatlı olan cam filmi çektirmiştim 2.5 yıl önce, noname tarzında markasız yani 2 numara koyulukta talep etmiştim.

Deneyimlerimi anlatayım,

-Araç içerisinde olumsuz bir koku soyulma vb bir durum yaşamadım. (Belki bana denk gelen parti çok kötü değildi)
-Tonunu kaybetti ama soldu.
-Gece görüşü olumsuz etkilendi, İlk zamanlar gece soluma ve sağıma baktığımda dışarının aydınlatması yeterli değilse görüş kaybı hissettim, kapalı otoparklarda camları indirerek park ediyordum, şimdilerde solduğu için ve alıştığım için artık zorlanmıyorum geceleri.
-Camlara içten çok dokunmadığım halde, birkaç ay kullanımdan sonra kolaylıkla çizildi, kaliteli markalarda durum nasıldır bilmiyorum.
-Kenarlardan atmadı ancak burada montajı gerçekleştiren kişinin yeteneği de etkili oluyordur sanırım.

-Aynı yerden 1 sene sonra arkadaşımın aracına cam filmi çektirmiştik, onun da garip bir yansıma sorunu vardı, camdan dışarı baktığımızda eğer güneş tersten vuruyorsa cam filminin tonu koyu gri gibi oluyor, ayna gibi içerinin yansıması rahatsız ediyordu.

Yaptırdığımız yere danıştığımızda bu tarz markasız filmlerde kalitenin sürekli değiştiğini toptan aldıkları yerin o zamanki sipariş ettiği getirttiği kaliteye göre farklı hissiyatlar oluşabileceği yönünde idi, ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı yani..

Bu tarz cam filmlerini tavsiye eder miyim? Eğer beklentiniz sadece şimdilik güneşi kessin çok para vermek istemiyorum, solması kolay çizilmesi önemli değil, kısıtlı gece görüşüne katlanırım derseniz belki olabilir.

Ama şunu unutmamak gerekir 500 lira verdik 2 sene sonra soldu yine çektirdik yine para harcadık kaliteli bir cam filmi tutarına denk gelir. (Bazı yerler sökümüne de ayrı para alıyor çünkü)
 
Ön camımda Llumar ATR 50 , diğer 5 camda ise Llumar ATR 20 var bence ideal öneririm.

Ne gündüz ne gece en ufak bir görüş kaybı yaşamadım.
 
Eski aracımda arka camlar orijinal karartmalı camlardı. Bu yüzden bütünlüğü bozmamak adına arka karatmalı camlarla birebir uyumlu Llumar AT 35 GN serisi cam filmi çektirmiştim. Yalnız Llumar bayileri sadece ön iki cama film çekmeye pek sıcak bakmıyorlar. Sanırım aylık cirolarını yüksek tutmak istedikleri için.

IMG_1849.JPG

Şu anki aracımda karatmalı camlar olmadığı için yine bütünlüğü bozmamak adına Llumar ATR20 serisi tercih ettim. Geceleri yağmurlu havalarda , kapalı otoparklarda vs görüş problemi yaşatmadı. Görüşü kısıtlamamsından dolayı keşke bir ton daha koyu olan ATR15 çektirseymişim dedim:)
IMG_3218.JPG
 


Geri
Üst Alt