3 silindiri ve 999c hacmiyle, 1.5 ile neredeyse aynı güçleri sunduğu için altın orandır herhalde.
Ben sürüşte dehşet fark hissetmedim daha rodaj kilometrelerinde olduğu için çok fazla zorlamadım da 1.5 tsi116 Tsi style aracı. Bu sebeple çok derin bir yorum yapamayacağım ancak bıraktığı izlenimi hem 150 hem 1.0 ile kıyaslayabilirim.
Bu arada kıyaslama tabi ki 0-100 ve son hızla yapılmaz basic bir analiz olur. Sonuçta arada ciddi bir hacim farkı var bunu üst hızlardaki ara hızlanmayı değiştirdiğini düşünmek gerekir. Yorumum buna karşıt bir görüş olacak belki ama, araçta 4 yetişkin yoksa(araçta ağırlık yoksa) iki aracında ara hızlanmalarda benzer sonuçlar göstereceğini düşünüyorum. Sebebiyse 1.0 tsi'den 1.5'in 116lık versiyonuna geçmiş kullanıcılar mutlaka tecrübe etmiştir ki, 1.0 tsi gitmek için kendini parçalıyor şanzıman oranları, aracın maks torku sağladığı devirler(aracın yazılımı,haritası) aracı yoracak bir tempoda çalışıyor bu sebeple hacimden doğan handikapı kapatmaya çok çaba gösterilmiş bir mühendislik var 1.0 tsi de bu sebeple aynı güçler sergilediği gibi ağırlık faktörü yoksa aynı benzer şekilde ivmelencektir her iki araç. Araç doluyken/ağırken 1.5 tsi 116hp, belirgin farkı hissettirecektir kullanıcıya.
Tecrübe ettiğim kadarıyla 1.5 tsi 116'lık versiyonda, alt devirlerde yığılmıyor, araç ağırken ivmelenirken kendini yormuyor(1.0 da 4 kişilik kullanımda ivmelenirken hafif eğim olsa bile vites düşürüp yüksek devir çeviriyor araç) 1.0 ile aradaki en belirgin farklar bence bunlar. Bireysel tek kişilik kullanımda 1.0tsi'den çok daha güçlü bir araç vibe vermiyor.
@Terkene hocamın altın oran fikrine en başta belirttiğim gibi, 3 silindir 999c aracın 1.5 ile aynı güçleri sunduğu için kesinlikle katılıyorum.