Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bugun Manuel yok uzun suredir gelmedi gelirmi bilmiyorum dedi dogus maslak. 1.5 etsi Life ise 2088 den başlıyormuş. Life içine oturup biraz inceledim. Belki yarın tekrar gidip bakarim. İlk bıraktığı izlenimlerim. Golf 6 hariç araba kullanmadım sayılır 10 senedir aynı aractayim. Golf 7 leri bilmiyorum binmedim. Ama bu Golf 8 (8.5) konsol kismi daha basik geldi. Ön cam görüş mesafesi daralmış. Dikiz aynası arka cam acı daralmış. Gördüğüm bazı yerlerde malzeme kalitesi ciddi düşmüş gibi göründü. Bagaj acikken Arka stoplarin ustundeki plastikler vardi oynuyordu. Şu tahliyesi içinmi bilincli birseymi bilmiyorum.Kapi fitilleri 13 yillik aracın daha güven verici duruyordu. Ön izlenimim sadece çok incelemeden ciktim tekrar inceledigimde güncellerim
Manuel bitti artık 8.5 için

2011 1.4tsi 122ps golf 6 highline ve 2025 1.5etsi life sahibiyim eğer kıyaslama konusunda yardımcı olabileceğim bir şey varsa yardımcı olmak isterim aklınıza ne geliyorsa sorabilirsiniz
Benim araç manuel 2012 172bin km de 10 senedir bizde 130 bin km yaptik. Dün akşam şu soru olustu bende burada dolanirken 3-5 sene daha bu golfu kullanmayı düşünüyorum. Majör birsey olmazsa. Bu 3-5 sene içinde baski balata zincir ve bileşenleri gibi bir değişim surecide gundeme gelir yetkili serviste yaptırırım. Ama bunun yerine araci satip 2025 manuel golf 8 alıp 3- 5 seneyi onunlami geçirsem dusuncesi olustu. Dsg altetnator vb sorunlarla uğraşmak istemediğimden. Ama buda pek mümkün olmayacak. Yada risk alip etsi life gundeme alacagiz dsg li :) Samimiyetiniz icin teşekkürler dusuncem sekillenince muhtemelen sizide rahatsızlik vermeyecekse sorularım olacaktır. İlk soru olarak 14 sene sonra sizce golf8 etsi aracinizin malzemeleri suanki golf 6 kadar iyi durum da olurmu :)

Focus:2200 350 bin kredi
Puma 1840
Courier dizel 1400
Courier benzinli :1500
Courier araçlarda geçerli vergi levhalı müşterilere 1 milyon TL kredi imkanı
Fabia 1.0 tsi gri 1660 DSG dolu paket premium
Kamiq 1.0 tsi beyaz ve gri 1865 dolu paket premium
Scala 2050 1.5 TSI
Fiat Egea 1.6 Multijet sedan manuel 1350 boş, egea urban 1400
600 bin 12 ay sıfır faiz
Doblo 1.5 motor 1400 boş paket,1800 dolu paket Premio plus
Fiyatlar telefon üzerinde alınmıştır,biraz üstün körü olmuş olabilir affola...

Benim araç manuel 2012 172bin km de 10 senedir bizde 130 bin km yaptik. Dün akşam şu soru olustu bende burada dolanirken 3-5 sene daha bu golfu kullanmayı düşünüyorum. Majör birsey olmazsa. Bu 3-5 sene içinde baski balata zincir ve bileşenleri gibi bir değişim surecide gundeme gelir yetkili serviste yaptırırım. Ama bunun yerine araci satip 2025 manuel golf 8 alıp 3- 5 seneyi onunlami geçirsem dusuncesi olustu. Dsg altetnator vb sorunlarla uğraşmak istemediğimden. Ama buda pek mümkün olmayacak. Yada risk alip etsi life gundeme alacagiz dsg li :) Samimiyetiniz icin teşekkürler dusuncem sekillenince muhtemelen sizide rahatsızlik vermeyecekse sorularım olacaktır. İlk soru olarak 14 sene sonra sizce golf8 etsi aracinizin malzemeleri suanki golf 6 kadar iyi durum da olurmu :)
Golf Mk6 ‘lar malzeme kalitesi ve işçilik bakımından tarihin en kaliteli Golf ‘üdür.

Sonra hemen ardından Mk7 gelir,

Mk8 ‘in eski kasalara göre malzeme kalitesi ve işçilik anlamında olumlu yönleri de var, olumsuz yönleri de var, Örneğin yalıtım olarak gayet başarılıdır.

Golf Mk6 ‘lar malzeme kalitesi ve işçilik bakımından tarihin en kaliteli Golf ‘üdür.

Sonra hemen ardından Mk7 gelir,

Mk8 ‘in eski kasalara göre malzeme kalitesi ve işçilik anlamında olumlu yönleri de var, olumsuz yönleri de var, Örneğin yalıtım olarak gayet başarılıdır.
Yalıtım ve konforu daha iyi. Ama bu çağın standartlarına göre çok normal. Eksikleri de çok fazla. Ama o da çağın standartlari gereği. Suçlu Volkswagen diyemiyorum o yüzden. Yazılım sorunları dersek suçlu Volkswagen ama malzeme kalitesine aynı şeyi söylemek doğru değil bence

Yalıtım ve konforu daha iyi. Ama bu çağın standartlarına göre çok normal. Eksikleri de çok fazla. Ama o da çağın standartlari gereği. Suçlu Volkswagen diyemiyorum o yüzden. Yazılım sorunları dersek suçlu Volkswagen ama malzeme kalitesine aynı şeyi söylemek doğru değil bence
Aksini mi söyledim ben acaba..? :giggle:

A3 sportback advanced siyah deri koltuklu sıfır araç için 2665 fiyat veriyorlar. Kahverengi deri koltuk isterseniz 2690.
Sıfır olarak a3 almanız pek de olanaklı görünmüyor. İkinci elde de bu fiyata a3 bulmanız kazalı değilse zor gibi. @omer
Bu fiyatı hangi bayiden aldınız. Sunroofsuz paketi bence bu. çünkü maltepe erelde yeşil sportback advanced + premium paket (Metalik renk
Panoramik cam tavan
Ayak hareketi ile açılabilir, elektrikli bagaj kapağı (sedan için manuel kapatılır bagaj kapağı içerir.)
Konfor anahtar) + 1 ay önce 2920 fiyat aldım.

Aynı tereddütten sonra kısmetse yarın 2013 1.6 TDI MidlinePlus 178.000 km de satıyorum.

Aracın iç malzeme kalitesi hala ilk günkü gibi 13 yaşında olmasına rağmen.

1.5 eTSI sahipleri bize gaz verin de aranıza katılalım :)

İçi güzel iyi demenizi bekliyoruz :)

Aynen eşim sordu yok mu diye. Maslak da bir R Vardı. R da bile yoktu.

Aynı tereddütten sonra kısmetse yarın 2013 1.6 TDI MidlinePlus 178.000 km de satıyorum.

Aracın iç malzeme kalitesi hala ilk günkü gibi 13 yaşında olmasına rağmen.

1.5 eTSI sahipleri bize gaz verin de aranıza katılalım :)

İçi güzel iyi demenizi bekliyoruz :)
Gonlunuzce olsun ben daha fikir asamasindayim olgunlasmadi. 1.4 tsi pulse paket bizdeki. Araçların bu kadar elektrik elektronik olmasinada gerek yok elektrik mühendisiyim güç elektronigi üzerine çalışıyorum. Ama trend böyle short açmak olmuyor (tersine durmak) :). Yarın dogus maslak gideriz muhtemelen. Kötü yanlarında yazarlarsa o da olur

Şöyle bir mk8,5 life sarı site ilanlarına baktım da ?

İlanlar kıvranıyor resmen.

Nasılki mk7,5 1.5 Tsi highline cılar işi abartmışlar

Mk8,5 life ilan sahipleride işi abartmasalarda olayı kavrayamamışlar!

Bayilerde life golf dolu. Aralık sonuna kadar Zam olmayacağı aşikar. Golf denen arabaya talep yok (en azından ilk 40 için yok 9 aydır)
Millet altın yatırımını yapmış bir yılda X2 3 yılda X5 vurgun vurmuş. Bu saatten sonra altın düşşede kardan zarar olur deyip full Relax takılıyor. Bayilere koşturmaya gerek yok diyor.

Sonuç :

Bayide sıfırı 2100 iken

5-6 bin km de olanını 1900 den vereceksinki millet 2.el alıyorum eyvallah param buna yetti desin

İlandakiler 2000- 2050 istiyor ?

iPhone 15 telefonumu satar + 50 bin üzerine koyar sıfır life golf alırım

2. El golfle niye uğraşayım 50 bin için

İkinci ellerde 2200 yazanlar bile var.

İlanlar tam saçmalık. Çoğu satmak istemiyor bence. Satmak isteyenler de her gün yükseltip düşürterek oynuyorlar.

Geri