Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Whatsapp ta bir kanal paylaşımı bu. Bayilerden en düşük sıfır araç fiyatı bulup ‘danışmanlık ücreti’ mukabilinde satış yapıyorlar 🙂

Yok artık :)) ben de diyorum danışmanlık ücreti nedir?

Bu hafta Doğuş Oto Maslak da aynı araç showroomda daha ucuz idi.

Ahahaha danışmanlık ücreti ha . Bir de bunlar türedi demek . Hiçbirsey üretmeden çalışmadan para kazanmak. Yaptığı şey ne telefonla bayiyi arayıp fiyat almak :)

Araba instagramda telegramda twitterda işportaya da düştü sonunda .

Talep olmayan arabaya sosyal medyada müşteri arıyorlar.

Sonuç :

Aralık ayındada relax olunuz.
Satılmayan arabaya zam gelmez . Hatta daha da iskonto olabilir. (Beyaz life 2020 den dağıtabilirler)

Bayide Mart 2026 ya 1868. Sıraya isim yazdırıp golf beklenen günler mazide kaldı.

Edit :
1.5 tsi 116 lık Manuel style sunroofsuz golf getirin hemen alayım (danışmanlık ücretide atıcam söz !!!)

Araba instagramda telegramda twitterda işportaya da düştü sonunda .

Talep olmayan arabaya sosyal medyada müşteri arıyorlar.

Sonuç :

Aralık ayındada relax olunuz.
Satılmayan arabaya zam gelmez . Hatta daha da iskonto olabilir. (Beyaz life 2020 den dağıtabilirler)

Bayide Mart 2026 ya 1868. Sıraya isim yazdırıp golf beklenen günler mazide kaldı.

Edit :
1.5 tsi 116 lık Manuel style sunroofsuz golf getirin hemen alayım (danışmanlık ücretide atıcam söz !!!)
IMG_9577.jpeg

Bak bak uğraşmayın diyor yahu ben ondan zevk aliyom zaten o süreç bana keyif veriyor ömrümde bir kere bilemedin üç kere araç alırsın sıfır . Bırakın da onun tadını çıkaralım

Geri