Bugün aracı servise bıraktım. Bana bunun “soketin arıza yapmasından” dolayı olduğunu söylediler. İyi niyet kapsamına girip giremeyeceğini bir soracağım dedi bende iki senedir serviste yaptırmıyorum ve garantim de bitti dedim. bana sonra girebileceğini söyledi ve 280 küsür bir ödemeniz olacak dedi. Bende bunun kullanıcı hatası olmadığını, bu soketin araçta bulunup bulunmadığını sordum bana bu araçta olan bir şey arıza yaptığından değişmesi gerekiyor dedi. Ancak ben orada sandalyede otururken telefonlara bakan başka birisi de bu sorundan kaynaklı derdini anlatmaya çalışan birisiyle konuştuğunu duydum ona da iki ay önce 200-300 dedik ama belki şimdi 700-800 olmustur dolar arttı soket takınca hallolacak dediğini işittim bende benimle ilgilenen arkadaşa bu soket arabada olan bir şey mi dedim o da evet mevcut bir parça sizinki arıza yapmış dedi. Eminsiniz değil mi dedim o da Emin’im koskoca mekanizma (dsg) bir Soketi takmayı unutmuş olabilir mi dedi. Ben ikna olmadım ama başka çarede yoktu. Dedikleri ücretten bir gram fazla vermeyeceğimi belirttim ben çıktım. İki gün sonra arabayı alınca yine yazarım..