[mention=2]yusuf[/mention] hocam sensörü taktım, far anahtarını da taktım az önce vcds'den aktif ederken , benim kapattığım windows defender kendiliğinden devreye girmiş 16.8 kablomu daha hiç kodlama yapamadan yaktı.
Auto konumlu far anahtarı da kodlamasını yapamadığımdan araba ışık yaktı geri eski anahtarı yakınca ışık söndü.
İlk kodlamada kodlamayı yaparken do it deyince licensed interface hatası verdi. Zaten far sensörü kodlamasını da yanlış yapmıştım. Byte 7'de Bit 5'i etkinleştireceğime, Byte 0'da Bit 5 ve Bit 7'yi etkinleştirmişim.8D8D Daha ilk kodlamadan bir sürü macera yaşadık.
Sonra yanmış kabloyu tekrar takıp kontrol ettim o işaretlediğim yerler de işaretlenmemiş görünüyordu. Bi de belki hata yanlıştır bir de kadran selamlamayı deneyeyim dedim onu doğru işaretledim yaptım yine licensed interface dedi. Anladım ki kablo kesin olarak yanmış
Ama bu tecrübe sonrası kodlama işini çözdüm. Bir kablo yakmadan öğrenilmiyor bu iş.
Şimdi tek iş yeni bir kablo almak. 17.3.1 mi neydi son sürüm öyle bir kablo vardı. Ondan mı alayım yoksa yine 16.8 mi alayım ?
Şuanda sadece yağmur sensörünü kullanabiliyorum.