bi bakıma alışmıştım bile denilebilir. kabul edemediğim nokta onca para verip aldığım arabanın saatinin bozulmasıydı aslında. çok şükür ki şu an sorun yok nazar değmesinsilvershadow dedi:@maniax
Öğrenilmiş çaresizlik böyle öğrenilmiş oluyor bunu da öğrendik sayenizde Murat Hocam 8D
Geçmiş olsun şaka bir yana
Az kaldı keyfiniz kaçacaktı
Uzun süreliyle pek bakmıyorum Murat hocam ama yakıt aldıktan sonraki ortalamam 5.6 lt ve 290 km yol yapmışım.silvershadow dedi:
Maşallah, adamım ekonomide bir idol, hava da -0,5 soğuk yahu, biz Adana'da güneş enerjisi ile banyo yapıyoruz halaMSE dedi:Konya'da trafik açıkken ortalama böyle oluyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hemen yorum yazayımtrgy84 dedi:Shell V-Power Nitro+ kullanıyorum.psikolojik mi bilmiyorum ama sanki bu yakıtı aldığımda arac daha fazla km gidiyor gibi. kullanan arkadaşların yorumu nedir ?
hocam depoda 1,5 lt tasarruf iddia ediliyor. ben şahsen 95 oktan kullanıyorum. nitro hiç almadım. aracım dizelken hep nitro alırdım amatrgy84 dedi:Shell V-Power Nitro+ kullanıyorum.psikolojik mi bilmiyorum ama sanki bu yakıtı aldığımda arac daha fazla km gidiyor gibi. kullanan arkadaşların yorumu nedir ?
aracımı aldığımdan beri hep shellden aldığım için bp nasıl bilemiyorum.Umut dedi:Hemen yorum yazayımShell V-Power Nitro+ kullanıyorum.psikolojik mi bilmiyorum ama sanki bu yakıtı aldığımda arac daha fazla km gidiyor gibi. kullanan arkadaşların yorumu nedir ?
Bir iki ay kadar kullandım fakat hiç bir fark hissetmedim ve uzun yıllardır kullandığım BP ye geri dönüş yaptım şu an gayet memnunum