Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı olsun güzel bir fiyata almışsınız 2019 sonrası Comfortline Polo'lara 8 inç multimedya ve dijital klima geldi. Donanımı da fiyatına göre fena değil valla hocam kazasız belasız binersiniz inşallah.
Hayırlı olsun.2018 de bende 1.0 dsg comf.Golfu 109 a almistim.Rakamlar ortada.Cok iyi bir zamanda almışsınız araci 2 yada 3 ay sonra 180 den aşağı zor alinir bu araba...
@Negatiwe Değerli Serdar Hocam, Araç Hayırlı uğurlu olsun Kazasız belasız sürüşler diliyorum. Sanırım Yenge hanıma alındı öyle tahmin ettim ' Aşk Tesadüfleri Sever' cümlenizden.
Proje içinde Araca çok hoş şeyler olacağından eminim takipteyiz.
Ah şu kasım ayı fiyatları yok mu, o dönemde araç almayan/alamayanlar bir de o dönemde aracını satanlar çok pişman oldu.
Dün ya da önceki gün sahibinden de 149.900 a Golf 1.0 tsi midline plus manuel ilanı vardı, sıfır, çekici ile galeriye çekilmiş , sadece 1 günlük fiyat yazmışlar. Bugün baktım listelerde yok
Bu arada Golf te olmayan bir detay buldum Polo da, arka tarafta çift usb şarj çıkışı yapmışlar. Basit ama hoş bir detay olmuş.