Hocam maşallah diyelim canavar az yakmış daha ne olsun klima açık olmasa hızda 80-90 olsa araç size üstüne para verecek duruma geliecekBugün Çorlu-İzmir arası yaptığım yolculuğa ait ekran resmini koyuyorum, klima açık, cc 110-120 de, 3 yetişkin ile, eco mod sürüş ile
Sehirici cok trafige maruz kaldiniz mi hocam? Bizim a3'te 3 kisi + bavullar genelde 110-140 arasi 4.4 litreyle karabuk-istanbul arasi gidip geldik. Bahsettiginiz kullanimla bana da yuksek geldi.Mersinden Ankaraya geldim. Ankaraya kadar olan ortalamam bu. Araçta ilave max. 200-210 kg yük var. Ben dahil. Klima full açık. Otoban kısımda ara ara yani uzun süre olmamak koşuluyla 140 gördüm. Gerisi 110-120 cc ile geldim. Aracın ilk bakımı daha yapılmadı. Yeni 10000 km oldu.
Ben bu ortalamayi hala fazla bulanlardanim.
Euro 6 110 bg DSG.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok hocam. Sadece Aksaray ve Şereflikoçhisar da bir kaç ışıkta bekledim. Ve 3 kere mola verdim. Hayır araç DSG. Hani manuel olsa diyecem ben vites araliklarini ayarlayamiyorum falan. Ama DSG yani. Sadece gaza basiyorum ve mümkün mertebe CC kullandım.Sehirici cok trafige maruz kaldiniz mi hocam? Bizim a3'te 3 kisi + bavullar genelde 110-140 arasi 4.4 litreyle karabuk-istanbul arasi gidip geldik. Bahsettiginiz kullanimla bana da yuksek geldi. Sent from my iPhone using Tapatalk
Torosları çıkmışsınız hocam normaldir. iddaa ediyorum ankara dan mersin e daha az ortalama yakıt değeri görürsünüz.Mersinden Ankaraya geldim. Ankaraya kadar olan ortalamam bu. Araçta ilave max. 200-210 kg yük var. Ben dahil. Klima full açık. Otoban kısımda ara ara yani uzun süre olmamak koşuluyla 140 gördüm. Gerisi 110-120 cc ile geldim.
Aracın ilk bakımı daha yapılmadı. Yeni 10000 km oldu.
Ben bu ortalamayi hala fazla bulanlardanim.
Euro 6 110 bg DSG.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi