1.6 dizel performansı nasıl olur sizce , öngörüsü olan var mı ? çok mu yetersiz gelir.
Hocam uzun uzun yazacaktım aslında. İşim çıktığı için gönder diyip araca geçtim. Sonuna@yusuf
hocam bugünlerde çok kibar cevaplar veriyorsunuz , bir sorun mu var ben mi alınganlık yapıyorum
dün de pas oldugunu yazıyorum o pas değildir dediniz. görmemenize rağmen.
Aynen öyle hocam. Avrupadaki sw golf dahi hoşuma gitmiyor. Orantısızlik var onda@yusuf Ne küçük ne de büyük...aynen olması gerektiği kadar ve ayrıntılardaki estetik kesinlikle iyi hissettiriyor Hocam.![]()
E200 adı ustunde E segmenti bir aractir ve 5 serisi rakibidir.Yeni E200'u test ettim. 2.0 dizel 360bin tl. 2.0 benzinli, bir kaç ops ile 300bin. Alana hayırlı olsun.. hayalet göstergeli uçak kokpiti gibiPassat satışları fırlayacak yine,yarı fiyatına daha kullanışlı olması s=aman Bmw,mercedes kötü tasarım yapınca kimseden ses çıkmaz. Vw en küçük olumsuzluklarda taşa tutulur. Mercedes eski kalitesinden uzak,bmw tasarımları mercedes'den daha başarılı. Audi'nin zaten kalitesi belli, vw eli değmiş. Verilen parayı hak eden bir otomobil vw:'(
Hocam C Jetta 3 serisi a4 aynı segment 5 e a6 passat aynı segment değil mi?E200 adı ustunde E segmenti bir aractir ve 5 serisi rakibidir.C serisi,3 serisi,passat,A4 D segmenti araclar olup sportif tasarim vb. Durumlardan dolayı kucuk/buyuk denebilir görecelidir.
Passat highline alinip doldurulmayacaksa pek alinasi bir arac değil. 2.0 ve üstü almak gerekir ki. O motor bandina ciktiginiz zaman 200 ü geçiyor. O rakamlara ulaştığınız zaman ise Premium almak en mantiklisi a3 belki golfun yaninda cok tercih edilebilir kalmiyor ama. 2.0 tdi 190 bg quattro a4 herzaman passata gore tercih edilir gibime geliyor.
Velhasıl kelam golf çok özel bir arac. Vw grubunun üstüne en düştüğü arac diyebiliriz cunki bir sembol.
Passat sa oyle değil golf kalitesinden sonra hacim olarak genis bir arac gibi geliyor. Wow efekti yok. A4 ve 3 serisi kesinlikle Wow dedirtiyor. Kisisel görüşlerimdir. Saygilar.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tabi ki değil hocamHocam C Jetta 3 serisi a4 aynı segment 5 e a6 passat aynı segment değil mi?
Jettanin yerine passati koyun. Jettayi golfun oldugu yere yollayin.Hocam C Jetta 3 serisi a4 aynı segment 5 e a6 passat aynı segment değil mi?
Sahsen ben almazdım hocam.Arkadaşlar,2011 Model Audi A4 2.0 TDI Manuel 60bin km deki aracımızı satıp, Tiguan 1.4 TSI Highline DSG almayı düşünüyoruz. Bu konudaki yorumlarınız nedir