Yeni Tiguan (2016)

şu arabayı halojen farlarla getirmek aracın tasarımına hakarettir. trendline olsa eyvallah ama comfortlineda halojen gerçekten çok çirkin duruyor
buna katılıyorum. Comfort haliyle bana ilk görüşte biseyi hatırlattı. 

Dacia duster :)

Ben onu passata benzeyen hali olan highline ile seviyorum

Bunun sebebi euronun 2 seviyelerinde 3.20lere cikmasiyla alakalı. Artis yapacaklarini dusunmuyorum.
Hayırlısı olsun diyorum ben o zaman size zaman göstericek ama bu senelerdir bu şekilde devam ediyor keşke ben yanılsam da herkes istediği otomobil'e kolayca ulaşabilse

@Gökhan Bilgin hocam araç fiyatları sadece TR'de böyle bildiğim kadarıyla. Bunun sebebi de bir önceki iletide arkadaşın belirttiği EURO etkisi. 

ortalama bir BMW 30, 35.000€ ama bizde devamlı değişiyor. 

Bende bugün gidip görmeyi planlıyordum. Yalnız paylaşımları gördükçe Highline'dan aşağı donanım seviyelerinin alınmayacağı konusundaki görüşüm daha keskinleşiyor. Hatta mümkünse 19" ve üstü Jant tercihiyle.
hocam bu fotodaki highline sanırım. ama evet, jant kesinlikle bi büyüğü olmalı

buna katılıyorum. Comfort haliyle bana ilk görüşte biseyi hatırlattı. 

Dacia duster :)

Ben onu passata benzeyen hali olan highline ile seviyorum
Yorumlara katılmakla beraber ben artık bu işe kızıyorum. Minimum 90k para alıyorsun koy bari bi-xenonu. Passat comfortline da aynı şekil.

Fotoğraflar R-Line yollar comfortline dolu olacak

@Negatiwe hocam 90k ama bunun yarısı güzel ülkemde vergi, bayii kari üretici firma derken gerçekten ciddi anlamda büyük bir kazanç olmadığını düşünüyorum.

Hele 2.0 modeli alsak bi kendine bi tane de devlete alıyorsun. Vw de koymasam da satıyorum mantıgi ile ilerlediği için sıkıntı yok. [emoji16]

Bir arkadaşım ABD ye giderken araç kiralama icin firmayı aradığında, az da yakar düşüncesi ile 1.2 golf var mı? Sorusunu sorduğunda aldığı cevap

- motosiklet kiralamak için farklı birime bağlamamı ister misiniz?

[emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Negatiwe

Bende qashqai den sonra tiguan diyordum ama malesef golf ün ve passat ın altında kalmış 

Tasarım olarak sınıfında rakipsiz olmuş resmen eski tasarım yerini küçük Toureg'e bırakmış bana kalırsa. Ama hala 2.0 dışında 4x4 gelmezse düşünmem bile.

Geri