- İsim
- before after avatar
Golf 7 2013'te 1.4 tsı hıghlıne 56-57 bin lirayken şuan durum ortada 77 bin lira fiyatı var daha ne söylemek gerekir@Gökhan Bilgin bence fiyatlar o kadar çok artmaz. Sonuçta yeni bir araç.
buna katılıyorum. Comfort haliyle bana ilk görüşte biseyi hatırlattı.şu arabayı halojen farlarla getirmek aracın tasarımına hakarettir. trendline olsa eyvallah ama comfortlineda halojen gerçekten çok çirkin duruyor
Bunun sebebi euronun 2 seviyelerinde 3.20lere cikmasiyla alakalı. Artis yapacaklarini dusunmuyorum.Golf 7 2013'te 1.4 tsı hıghlıne 56-57 bin lirayken şuan durum ortada 77 bin lira fiyatı var daha ne söylemek gerekir![]()
Hayırlısı olsun diyorum ben o zaman size zaman göstericek ama bu senelerdir bu şekilde devam ediyor keşke ben yanılsam da herkes istediği otomobil'e kolayca ulaşabilseBunun sebebi euronun 2 seviyelerinde 3.20lere cikmasiyla alakalı. Artis yapacaklarini dusunmuyorum.
Bende bugün gidip görmeyi planlıyordum. Yalnız paylaşımları gördükçe Highline'dan aşağı donanım seviyelerinin alınmayacağı konusundaki görüşüm daha keskinleşiyor. Hatta mümkünse 19" ve üstü Jant tercihiyle.
hocam bu fotodaki highline sanırım. ama evet, jant kesinlikle bi büyüğü olmalıBende bugün gidip görmeyi planlıyordum. Yalnız paylaşımları gördükçe Highline'dan aşağı donanım seviyelerinin alınmayacağı konusundaki görüşüm daha keskinleşiyor. Hatta mümkünse 19" ve üstü Jant tercihiyle.
Doğrudur hocam bi-led ve hayalet gösterge Highline'ı ele veriyor.hocam bu fotodaki highline sanırım. ama evet, jant kesinlikle bi büyüğü olmalı
Yorumlara katılmakla beraber ben artık bu işe kızıyorum. Minimum 90k para alıyorsun koy bari bi-xenonu. Passat comfortline da aynı şekil.buna katılıyorum. Comfort haliyle bana ilk görüşte biseyi hatırlattı.
Dacia duster
Ben onu passata benzeyen hali olan highline ile seviyorum