Antifiriz Değişimi

Rica ederim :)

Hocam şimdi (silikat torbası) kapağı açınca gözüken bir yerde değildir, kabın iç kısmına yan iç duvarına gizlenmiştir, soğutma sıvısı geri dönüş hattından dönerken silikat poşetindeki sililat kristalleri beslenir,

Ayrıca silikat torbası antifrizin pembeğini emer bundan dolayı görmek daha da zorlaşır. Çıkartayım derken 10 yaşında aracın silikat torbası zayıflamıştır, Eğer kendini salmışsa siz çıkartmaya çalışırken yırtılır ve silikat kristalleri içeriye dağılır, basit bir kab yüzünden ciddi sıkıntı çekersiniz, En iyisi kafanız rahat olsun değiştirmenizi önerim,

Zaten serviste orjinal genleşme kabı pahalı birşey değildir.
O zaman servisten alıp değiştireyim hocam riske girmeyelim boşuna :)

2018 a3 icin dun hem silikatsiz kap aldim hem de serviste g12 evo antifriz. Degisim sonrasi bariz fark oldu. Motor sicaklik degerlerinde. Kesinlikle degisim tavsiye ederim.

2018 a3 icin dun hem silikatsiz kap aldim hem de serviste g12 evo antifriz. Degisim sonrasi bariz fark oldu. Motor sicaklik degerlerinde. Kesinlikle degisim tavsiye ederim.
ben de g12 evo koydurmayı düşünüyorum öncesinde radyatör temizliği ve yağ soğutucu kütüğünü değiştirip

Geri