Silecek değişimi işçiliği 27tl iyiymiş. Onun haricinde iyi fiyat. Sileceği hariç.
5-30 Castrol yağ Fordda 80 küsür TL Toplam, litresi 20 TL civarıydı yarın faturanın birini çeker eklerim.

VW yağ konusunda soygun bence.
Silecek değişimi işçiliği 27tl iyiymiş. Onun haricinde iyi fiyat. Sileceği hariç.
5-30 Castrol yağ Fordda 80 küsür TL Toplam, litresi 20 TL civarıydı yarın faturanın birini çeker eklerim.
Eski model için öyle ucuz eren. Yeni mondeo ve focus için öyle olacağını sanmam5-30 Castrol yağ Fordda 80 küsür TL Toplam, litresi 20 TL civarıydı yarın faturanın birini çeker eklerim. [emoji4]
4 yaş ve üzeri için %25 indirim var Fordlife card sahiplerine. Onun dışında yarın birde arar sorarım ona göre bilgilendiririm. Karşılaştırma amaçlı.Eski model için öyle ucuz eren. Yeni mondeo ve focus için öyle olacağını sanmam
Arkadaşım yeni tucson bakımını hyundai blue card ile 400 küsürlerden 360 tl ye indirterek yaptırdı5-30 Castrol yağ Fordda 80 küsür TL Toplam, litresi 20 TL civarıydı yarın faturanın birini çeker eklerim. [emoji4]
Hyundai de uygunmuş sanki bakım konusunda. VW acımıyor.Arkadaşım yeni tucson bakımını hyundai blue card ile 400 küsürlerden 360 tl ye indirterek yaptırdı
15.000 bakımı.
Yoktur hocam iyi yolculuklarArkadaslar selam,
Haftaya kismetse tatil icin uzun yol yapacagiz toplamda 2500km kadar, bakimlari 30binde yaptirdim suan 37 bin de, arac 2015 modell klima gazi ve filtreleri degistirmeye ihtiyac varmidir?
10 bin km.de Aracın yağında yaklasık 1 lt eksilme olması normaldir. Orijinal motor yağından 1 lt alarak bagajda tutmanızı öneririm.Arkadaslar selam,
Haftaya kismetse tatil icin uzun yol yapacagiz toplamda 2500km kadar, bakimlari 30binde yaptirdim suan 37 bin de, arac 2015 modell klima gazi ve filtreleri degistirmeye ihtiyac varmidir?
Değerli Hocam@silvershadow hocam uzun yol için bu değerler kaç olmalı kapıda yazan değerler 2 kişi için 29, 4 kişi için sanırım 31 di, 2 kişiyiz birde bebek, ben 31 olarak set etmiştim, lastikçilere kalsa 40 psi basacak.
Yararlı bilgiler için teşekkürler
Sıkıntı olmaz hocam ama mümkün olduğunca erken yaptırınMerhaba,
aracımın 75 Bin km bakımı geldi ancak şuan bulunduğum konum itibariyle bakımını yaptıramayacağım , yaklaşık 1000 km sonra yaptırabilirim sizce bu araç için sıkıntı olur mu ?