Sigorta ve Kaskonuzu Nerede, Ne Kadara Yaptırdınız?

Ben aralıkta arabayı alırken kasko sigorta vdf'den yaptırdım. Araçta Golf.

Kasko 18k, Sigorta 9k.

IMM limitini arttırmayı unuttum onlarda 4 milyon, yapmış sonradan aklıma geldi. Yaptıralı da 2 haftayı geçiyor. IMM'yi arttırma şansım yok değil mi bir dahaki döneme kadar?
Ekstra imm poliçesi düzenleyen sigorta şirketleri vardı hocam

Ben aralıkta arabayı alırken kasko sigorta vdf'den yaptırdım. Araçta Golf.

Kasko 18k, Sigorta 9k.

IMM limitini arttırmayı unuttum onlarda 4 milyon, yapmış sonradan aklıma geldi. Yaptıralı da 2 haftayı geçiyor. IMM'yi arttırma şansım yok değil mi bir dahaki döneme kadar?
Mevcut poliçede bir ğişiklik yapılmaz. Ekstra İmm poliçesi yapılabilr.

Ekstra imm poliçesi düzenleyen sigorta şirketleri vardı hocam

Mevcut poliçede bir ğişiklik yapılmaz. Ekstra İmm poliçesi yapılabilr.

Hocam VDF sigortayı aradım olabilir destek ekibine kayıt açıyorum dedi. Heralde onlarda ekstra imm ekleyecekler. Yapmazlarsa ben kendim ekstra imm yaptıracağım.

Heralde yapmam gereken direkt imm yaptırmak değil mi?

Caddebostana vs gidiyorum arada, en kötü arabanın degeri benim imm'deki 4 milyondan fazla.

Hocam VDF sigortayı aradım olabilir destek ekibine kayıt açıyorum dedi. Heralde onlarda ekstra imm ekleyecekler. Yapmazlarsa ben kendim ekstra imm yaptıracağım.

Heralde yapmam gereken direkt imm yaptırmak değil mi?

Caddebostana vs gidiyorum arada, en kötü arabanın degeri benim imm'deki 4 milyondan fazla.
Aynen Hocam ekstra imm poliçesi düzenleyeceklerdir. Mevcut poliçede ekleme yada çıkartma yapılmaz. Sizde ekstra imm yaptırabilirsiniz.

Citroen Ami için 781 bin tl onarım bedeli çıktığı ülkede yaşıyoruz. İMM poliçelerini minimum 10 milyon civarında tutmak her sürücü için şart oldu gibi 😁 .

İMM konusunda insanalar anlaşılmaz şekilde ön yargılılar. Gerek yok 1m imm yeter 3 imm yeter diye ısrar ediyorlar.. Zorla min. 5 milyon imm almaları konusunda baskı yapıyoruz. Bir kaza durumunda başları ağrımasın. Ami için 781 bin isteniyorsa Premium bir araçla kaza ya karıştığınızda ne olur siz düşünün.

İMM konusunda insanalar anlaşılmaz şekilde ön yargılılar. Gerek yok 1m imm yeter 3 imm yeter diye ısrar ediyorlar.. Zorla min. 5 milyon imm almaları konusunda baskı yapıyoruz. Bir kaza durumunda başları ağrımasın. Ami için 781 bin isteniyorsa Premium bir araçla kaza ya karıştığınızda ne olur siz düşünün.
Allah göstermesin ne diyelim.... Onarım masraflarının yanında değer kaybı, araç yattı parası vs işin içine girince devasa rakamlar ortaya çıkıyor.

Pizza hut yiyebildiğin kadar pizza + bardak cola promosyonu muadili

Sınırsız İMM boşuna bir teminattır (geçmiste bende 2-3 kere bu teminatı aldım)

2026 icin makul mantıklı dipten olması gereken imm 15 milyon TL dir

5 milyon 10 milyon kurtarmaz.

Pizza hut yiyebildiğin kadar pizza + bardak cola promosyonu muadili

Sınırsız İMM boşuna bir teminattır (geçmiste bende 2-3 kere bu teminatı aldım)

2026 icin makul mantıklı dipten olması gereken imm 15 milyon TL dir

5 milyon 10 milyon kurtarmaz.
15m ile sınırsız arasında 500 tl falan oynuyo

İlk aracım kendisi, 2025 Golf 1.5 eTSI Life paket. 14.5k sigorta ve 19k kasko (1k opet yakıt çeki var dedi sigortacım bir ay sonra geliyormuş)

Geri