Sigorta ve Kaskonuzu Nerede, Ne Kadara Yaptırdınız?

15 yıldır WV kullanıcısı olarak sadece VDF den yaptırıyorum, daha uygun olanını görmedim ki yakın arkadaşlarım sigortacı, eşim bankacı ciddi bir çevre olmasına rağmen VDF den uygununu veren olmadı.

Tesla aracımın kaskosunu Aksigortada 27.000 ₺ den yaptırmıştım 1 ay önce, 10m imm ve 7x2 ikame ile birlikte. Trafik sigortası ise 11.250 ₺ tutmuştu.

15 yıldır WV kullanıcısı olarak sadece VDF den yaptırıyorum, daha uygun olanını görmedim ki yakın arkadaşlarım sigortacı, eşim bankacı ciddi bir çevre olmasına rağmen VDF den uygununu veren olmadı.
kesinlikle katılıyorum kasko ve sigorta için vdf iyi fiyat veriyor
dolu dolu poliçe içeriğiyle hemde

Selamlar.Kaskomun bitimine 2 gun kalmis sigortacim aradi zaten kaç gündür arayan arayana iyi dedim karsimizda tanidik olsun yaptiralim abi.Bi yaptik policeyi atti Ana Sigorta dan kasko.Ana sigorta ne ufff kıl oldum bi.5 mil imm 30 bin aksesuar tam kapsamli yani.Yuzde 65 indirimle 9 bine yapildi.Normal sigorta 6 bin oda Allianz iyi bari o en azindan bilindik…
bu tür firmalar bir anda batıyor sonra ortada kalıyorsunuz..ben hep sağlam firmalarla çalışıyorum en büyükler allianz axa anadolu Türkiye aksigorta bunlar uymazsa yada pahalı gelirse 2. sıra hdi euroka sompo vb gibilerle devam ederim..ayrıca vw yetkililerle çalışan olmalı düşüncesindeyim..ana sigorta bazı vw bayileryle çalışmıyor diye biliyorum

Geri