Sigorta ve Kaskonuzu Nerede, Ne Kadara Yaptırdınız?

Acntürkten sigorta poliçesi olanlar şuan başka sigorta şirketinden yeni poliçe kestirebilecek mi peki ?
Sigortacı dostlar daha iyi bilir ama anladığım kadarıyla firma kendisi iptal ediyor hocam. Gördüğüm kadarıyla da iptalde sorun yok fakat iptal edince para iadesi yapılmaması ve kalan taksitlerin ödeniyor olmasıyla ilgili pek çok şikayet var.

Benim kasko da aralık sonuna kadar devam ediyor. Muhtemelen bu veya sonraki ay zararına da olsa iptal edip başka yere geçeceğim. Devlet dediğimiz mekanizmanın bu gibi durumlarda çözüm üretmemesi güven zedeliyor. Madem şirket kapanacak neden sigorta bedeli kadar bir bloke para havuzu yok vs... Ben kasko yaptırırken en uygunuyla arasında 4-5 bin tl civarı fark vardı bu yüzden seçmiştim. Yoksa yaptırmazdım.

Sigortacı dostlar daha iyi bilir ama anladığım kadarıyla firma kendisi iptal ediyor hocam. Gördüğüm kadarıyla da iptalde sorun yok fakat iptal edince para iadesi yapılmaması ve kalan taksitlerin ödeniyor olmasıyla ilgili pek çok şikayet var.

Benim kasko da aralık sonuna kadar devam ediyor. Muhtemelen bu veya sonraki ay zararına da olsa iptal edip başka yere geçeceğim. Devlet dediğimiz mekanizmanın bu gibi durumlarda çözüm üretmemesi güven zedeliyor. Madem şirket kapanacak neden sigorta bedeli kadar bir bloke para havuzu yok vs... Ben kasko yaptırırken en uygunuyla arasında 4-5 bin tl civarı fark vardı bu yüzden seçmiştim. Yoksa yaptırmazdım.
geçmiş olsun..insanlar mağdur olmuş sistem çözüm üretemiyor çok ilginç gerçekten de..güya sigorta firmaları da devlet güvencesi altında idi oda mı yalan çıktı..3-5 fazla verip büyük firmalardan devam etmek en iyisi..

5 Mayıs'ta yaptirdim.İlk araç ilk kasko.15.274₺ diğer şirketlere göre kapsam bakımından en uygunu bu idi.Yetkili servisteki bir tanıdık bugüne kadar sigorta şirketi ile ilgili hiç sıkıntı yaşamadıklarını söyledi.IMG_20250603_211637.jpgScreenshot_2025-06-03-12-26-12-331_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg

Son düzenleme:
Selamlar.Kaskomun bitimine 2 gun kalmis sigortacim aradi zaten kaç gündür arayan arayana iyi dedim karsimizda tanidik olsun yaptiralim abi.Bi yaptik policeyi atti Ana Sigorta dan kasko.Ana sigorta ne ufff kıl oldum bi.5 mil imm 30 bin aksesuar tam kapsamli yani.Yuzde 65 indirimle 9 bine yapildi.Normal sigorta 6 bin oda Allianz iyi bari o en azindan bilindik…

Geri