- İsim
- Samet
- Araç
- Tiguan Elegance 1.5TSI evo2
Malzemelerde yarı fiyatı hocam takacakları' da Trw, ATE-Hella Pagid arası çok gidip geldim ama Hella'dan yana tercih yaptım bakalım görücez durumunu.
Hella-Pagid iyidir,Malzemelerde yarı fiyatı hocam takacakları' da Trw, ATE-Hella Pagid arası çok gidip geldim ama Hella'dan yana tercih yaptım bakalım görücez durumunu.
İşçiliğe bak 9 bin lira nedir. Tamam, övgümü geliyorum. Yetkili serviste balata değiştirmeyi istemek tamamen fazla para harcama isteği gibi geliyor bana.
Benim aracın balatası %20 indirime rağmen daha pahalı enteresan geldi bana2024 Yeni Kasa Tiguan için istenen fiyatlar
Disk parasını almamışlar. Araç 2. bakımına girdikten yaklaşık 2 ay sonrası arka taraftan geri geri giderken ses gelmeye başlamış.
Uzun uğraşlar sonucu balata ve disk kaynaklı olduğu çıkmış
Yetkili servisler arası oynuyor gibiBenim aracın balatası %20 indirime rağmen daha pahalı enteresan geldi bana![]()
balataları değiştikten sonra sistemin havasını aldınız mı hocam, tüm fren borularında aynı miktarda hidrolik olduğundan emin misiniz?İşçiliğe bak 9 bin lira nedir. Tamam, övgümü geliyorum. Yetkili serviste balata değiştirmeyi istemek tamamen fazla para harcama isteği gibi geliyor bana.
2024 Peugeot Boxer ım var. Yetkili servis ön arka fren balata değişimine 30 bin lira istedi. Kendim fişli balata aldım (fişli balatalar, balata bittiği zaman uyarı veriyor ; yetkili servisteki balatalar fişsizdir balata bittiği zaman uyarı vermez)
Kendim 6 bin liraya Ön-arka balata seti aldım. İşçiliği tam 6 saat sürse de (çünkü kriko ile kaldırabildim ve ilk defa ticari balatası değiştirdim) 24 bin TL m cebimde kaldı. Yaptım kendim ama bir daha kendim yapar mıyım asla. Sanayide ustalar 3 bin lira işçilik yazıyor, riskli iş ticari balatası değiştirmek ondan dolayı elimizden kolumuzdan olmayalım veririz parayı.
70 bin küsür kmde değiştirdim şu an araç 82 binde hocam. Bir sorun yok şu anlıkbalataları değiştikten sonra sistemin havasını aldınız mı hocam, tüm fren borularında aynı miktarda hidrolik olduğundan emin misiniz?
otobanda 120 ile giderken frene bastığınızda 3-4 şerit birden değiştirmeyin sonra mazallah.