Güncel Bakım Masrafları

Dün yaptırdım periyodik bakım + buji degişimi + fren hidroliği yetkili servis 20.300Tl araç 2018 1.4 tsi

Ekli dosyalar

• 20260509_122312.jpg
    20260509_122312.jpg
    142.3 KB · Görüntüleme: 49
Öncekikle hayırlı olsun, Resmi bilerek istemiştim tam tahmin ettiğim gibi oldu,

Satın aldığınız fren balatası Hella-Pagid marka değildir..!!

Hella ile Pagid markasının ortaklığı bitti, bu ortalıkta fren konusunda uzmanlık alanı Pagid ‘e aitti, ve Hella-Pagid marka balataların üretiminden Pagid markası sorumluydu,

Hella-Pagid adı altında güzel bir birliktelik olmuştu fakat birliktelik sona erdi, bu birliktelikte balata-disk üretimi Pagid fabrikalarında yapılıyordu,

Pagid (TMD Friction bünyesinde) olan fren sistemleri alabında uzman ünlü bir üreticidir,

Hella markası adı altında balata-disk üretimi devam edecek, ancak bu üretim için tedariği (üretimi) artık Pagid tarafından değil, TMD Friction tarafından sağlanacak.

Üretim yeri neresi..? balataların bir görseli var mı..?
Evet hocam, ortaklığın bitip sadece Hella olarak üretim yaptığını biliyorum. Kalite olarak çok bir düşüş olduğunu düşünmüyorum sattığımız bir ürün ara ara ama ses olayı için bir şey diyemiycem çok değişken bir durum. Üretim yeri Romanya.

Evet hocam, ortaklığın bitip sadece Hella olarak üretim yaptığını biliyorum. Kalite olarak çok bir düşüş olduğunu düşünmüyorum sattığımız bir ürün ara ara ama ses olayı için bir şey diyemiycem çok değişken bir durum. Üretim yeri Romanya.
benimde aracımda şu an helle pagid var..oda romanya malıydı..mesela orjinal balata almıştım a3 e o sadece pagiddi ve ingiltere malıydı..ingiltere olan çok çok iyiydi..bu romanya üretimleri son zamanlarda ses yapmaya başladı benim araçta ısınıncamı yapıyor bilemiyorum ..şimdi sadece pagid olarak üretilen bir after market görmedim hiç piyasada varsa sadece pagid oalrak almak isterim ama yok sanırım yada pahalı...hella sanırım aynı yerde üretmeye devam edecek..

benimde aracımda şu an helle pagid var..oda romanya malıydı..mesela orjinal balata almıştım a3 e o sadece pagiddi ve ingiltere malıydı..ingiltere olan çok çok iyiydi..bu romanya üretimleri son zamanlarda ses yapmaya başladı benim araçta ısınıncamı yapıyor bilemiyorum ..şimdi sadece pagid olarak üretilen bir after market görmedim hiç piyasada varsa sadece pagid oalrak almak isterim ama yok sanırım yada pahalı...hella sanırım aynı yerde üretmeye devam edecek..
Pagid için Pagid Racing serisi balataları getiren 1-2 firma var, belki onlar ile görüşüp temin edilebilir.,

Tabii burda önemli olan verilecek olan fiyatın değip-değmeyeceği,

(Avrupa üretimi olmak şartıyla) piyasadaki kaliteli markalar, OEM üreticilerden şaşmamak lazım;
ATE
Pagid
Textar
TRW
Hella

• Beğen
Tepkiler: SCC

Geri