Güncel Bakım Masrafları

Hayırlı olsun rakam fena değil dikkatimi silikon pasta çekti ne için kullandılar acaba bilginiz var mı
Teşekkürler. Bende merak edip internetten baktım ateşleme bobini için kullanılıyormuş, bujileri sökünce kullandılar sanırım.

95.000 bakımı

Ekli dosyalar

• IMG_1631.jpeg
    IMG_1631.jpeg
    397.9 KB · Görüntüleme: 40
Arkadaşlar merhaba;

Golf8.5 1.5etsi 116 style aracımın muhtemelen 10.Şubat gibi ilk bakımı için zaman dolacak bakım yaptıran arkadaşlar işlem evrakını paylaşabilir mi.
Neler yapıldı vsvs

Arkadaşlar merhaba;

Golf8.5 1.5etsi 116 style aracımın muhtemelen 10.Şubat gibi ilk bakımı için zaman dolacak bakım yaptıran arkadaşlar işlem evrakını paylaşabilir mi.
Neler yapıldı vsvs
konuyla alakalı uygulamada ben yeni farkettim eskiden işçilik ücretleri yazıyordu sadece şimdi tüm fiyat yazıyor galiba ama detay yok. detayda eklense süper olurmuş.

Ekli dosyalar

• IMG_9698.png
    IMG_9698.png
    337.6 KB · Görüntüleme: 8
konuyla alakalı uygulamada ben yeni farkettim eskiden işçilik ücretleri yazıyordu sadece şimdi tüm fiyat yazıyor galiba ama detay yok. detayda eklense süper olurmuş
bu bayadır var da yine doğru göstermiyor fiyatları

Arkadaşlar merhaba;

Neler yapıldı vsvs
1 ay önce ilk bakımını yaptırdım yağ ve yağ filtresi değişiyor başka bir şey yok abi. İndirimli olarak 10k ödedim.

konuyla alakalı uygulamada ben yeni farkettim eskiden işçilik ücretleri yazıyordu sadece şimdi tüm fiyat yazıyor galiba ama detay yok. detayda eklense süper olurmuş.

1 Ocak ta baktım ve ekran görüntüsü almıştım 13.150₺ şimdi sen ekleyince şaşırdım 14.900₺ olmuş yani 1.750₺ zam nedir ya…

c247a029-9f17-4ca8-b8b4-c5b96711659b.jpeg

Geri