T tankut27 Katılım 14 Ağu 2025 Mesajlar 52 Tepkime puanı 39 Konum Gaziantep İsim Erdal Araç Golf Bugün 11:13 #9,076 Backup dedi: Yeni bujilerin gövdesine sürülür. Isıdan kaynaklı kaynayıp yapışmasın diye. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim sağ olun sayenizde değerli bir bilgi edindim
Backup dedi: Yeni bujilerin gövdesine sürülür. Isıdan kaynaklı kaynayıp yapışmasın diye. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim sağ olun sayenizde değerli bir bilgi edindim
Utku87 Katılım 27 Ağu 2018 Mesajlar 102 Tepkime puanı 57 İsim Akif Bugün 11:19 #9,077 tankut27 dedi: Hayırlı olsun rakam fena değil dikkatimi silikon pasta çekti ne için kullandılar acaba bilginiz var mı Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. Bende merak edip internetten baktım ateşleme bobini için kullanılıyormuş, bujileri sökünce kullandılar sanırım.
tankut27 dedi: Hayırlı olsun rakam fena değil dikkatimi silikon pasta çekti ne için kullandılar acaba bilginiz var mı Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. Bende merak edip internetten baktım ateşleme bobini için kullanılıyormuş, bujileri sökünce kullandılar sanırım.
C cupraleon Katılım 30 Eki 2020 Mesajlar 62 Tepkime puanı 20 Konum Bursa İsim Emir 49 dakika önce #9,078