Toprağım, bana ulaşabilisen tavsiye edeceğim bir kaç bilgi var. Özel mesaj kapalı sanırım atamadım.
30 mesaja ulaşmadığımdan yeni üye konumundayım, mesaj aktif değil ne yazık ki.
Toprağım, bana ulaşabilisen tavsiye edeceğim bir kaç bilgi var. Özel mesaj kapalı sanırım atamadım.
Büyük kısmı mazleme mi? Yapmayın. Bayideki fahiş işçilik fiyatları herkes bilir. Ürünlere de ekstra fiyat çekmelerini söylemiyorum bile. Günün sonunda 1 saatini ayırıp o parayı kaybetmeyebilirsin. Motive olmak için 1 saatte bu kadar para kazandım diye de düşününce iş çok cilveli oluyor doğrusu. Kendin yapmak basit şeylerde her zaman daha iyidir
Anladım.30 mesaja ulaşmadığımdan yeni üye konumundayım, mesaj aktif değil ne yazık ki.
Küçük sanayi tarafında güvenilir Volkswagenci kim var hocam? İlk Volkswagen aracım olduğu için hiç bilmiyorum. Serviste yaptırmayı da düşünmüyorum bakımları. Uygunsa oralarda yaptırırım değilse kendim niyetlenirim duruma göreAnladım.
Şimdi yağ işini 75. Yil kess de eski ve güvenilir yerler var. Ben oradan yağı bulup ücretsiz değişim yaptırdım. Çoğu yer zaten ucretsiz yapiyor. Filtrenizi de yaninizda götürün. Değiştiriyorlar. Aracı gözünüzün önünde içinize sinerek tamir ediyorlar. Yag değişiminde işçilik vermeyin. Filtreler basit zaten.
Valla henüz volkswagenci ustaya gitmedim. Yağcı bi usta var tanıdık. Ondan yağ alıp ücretsiz değiştirttim. Manisa'da bilinir. Özen oto yağ diye, Necmettin usta.Küçük sanayi tarafında güvenilir Volkswagenci kim var hocam? İlk Volkswagen aracım olduğu için hiç bilmiyorum. Serviste yaptırmayı da düşünmüyorum bakımları. Uygunsa oralarda yaptırırım değilse kendim niyetlenirim duruma göre
Evet duymuştum özen otoyu. Teşekkür ederim hocamValla henüz volkswagenci ustaya gitmedim. Yağcı bi usta var tanıdık. Ondan yağ alıp ücretsiz değiştirttim. Manisa'da bilinir. Özen oto yağ diye, Necmettin usta.
Eski esnaftır, pazarlığı sıkı yapınEvet duymuştum özen otoyu. Teşekkür ederim hocam
Pazarlık sünnettir diye gireriz konuya ne kadar indirirsek artık. Daha var bakıma baya o zamana kadar sağ kalırsak inşallah yaparızEski esnaftır, pazarlığı sıkı yapınBen liqui moly 5 lt yağı 3000 e almıştım. Orijinal, bandrollü, karekodundan da teyit ettim.