- İsim
- Onur
- Araç
- Golf 8,5 + Porsche 911
3500 tl eklemişlerYeni yıl zammı gelmiş gibi.
Cam suyu 60-70TL zam gelmiş ilk gözüme çarpan
11,500 e yaptılar aynı işlemi
şimdi 15,000
3500 tl eklemişlerYeni yıl zammı gelmiş gibi.
Cam suyu 60-70TL zam gelmiş ilk gözüme çarpan
3500 tl eklemişler
11,500 e yaptılar aynı işlemi
şimdi 15,000
Hakkındır abi. Sadece bakım yaptırmaktan ziyade bu forumda bir golf'e tutku ile nasıl retrofitler yapılabileceğini gösterdin. Orjinal parça kullanmayı insanlara aşıladın. Senin deneyimlerini paylaşman diğer üyelere de referans oldu. Belki sayende vw binlerce yedek parça/donanım satışı yaptı.Valla ben yıllardır aynı yere aynı danışmana gittiğim için biraz önce yazdım% indirim istiyorum diye
hallederiz dedi kar kardır…
işçilik çok alıyorlar yaValla ben yıllardır aynı yere aynı danışmana gittiğim için biraz önce yazdım% indirim istiyorum diye
hallederiz dedi kar kardır…
şu yazdıklarına %100 katılıyorum destekliyorumHakkındır abi. Sadece bakım yaptırmaktan ziyade bu forumda bir golf'e tutku ile nasıl retrofitler yapılabileceğini gösterdin. Orjinal parça kullanmayı insanlara aşıladın. Senin deneyimlerini paylaşman diğer üyelere de referans oldu. Belki sayende vw binlerce yedek parça/donanım satışı yaptı.
Sana ücretsiz bakım vs hediye etmeleri lazım![]()
Hakkındır abi. Sadece bakım yaptırmaktan ziyade bu forumda bir golf'e tutku ile nasıl retrofitler yapılabileceğini gösterdin. Orjinal parça kullanmayı insanlara aşıladın. Senin deneyimlerini paylaşman diğer üyelere de referans oldu. Belki sayende vw binlerce yedek parça/donanım satışı yaptı.
Sana ücretsiz bakım vs hediye etmeleri lazım![]()
şu yazdıklarına %100 katılıyorum destekliyorum
yol gösterici metin abi resmen vw yapmadıklarını yapan tek kişi
eyvallah…
Abi, aslında bunu yapabilir miydin bilmiyorum.
Herkes kamera ile çekim yapmaya, zaman ayırmaya çok hoşnut olmuyor.
Ama yaptığın her şeyi aşama aşama videolarla taçlandırsaydın, emin ol çok ciddi söylüyorum; yurt içi ayrı, yurt dışı ayrı abone olup izleyenler olurdu.
YouTube üzerinden de ciddi para kazanırdın.
Keyiflede izlenirdi
çok ciddi bir gelir kapısıaslında doğru diyorsun lakin bende o yok maalesef, yıllardır zevkime göre yapıyorum çok imkanlar oldu ama ne bileyim yapmadım…
YouTube dan zamanında para kazanmış biri olarak söylüyorum. Şömine olayı çok ekstrem. Video çok uzun, bu yüzden o uzunlukta video daha çok saat izleniyor, daha çok saat izlenme direk daha çok reklam, o da daha çok para. Çok ekstrem yani. Normal youtube da o kadar para yok. Ülkemiz, YouTube un izlenme başına en az para ödediği ülkelerden biri. İçerik tutmazsa çorbana tuz alırsın anca.çok ciddi bir gelir kapısı
adamın biri şömine videosu koymuş 12 milyon dolar para kazanmış 10 sene sonunda geçen gördüm