Aracınız nedir hocam benim 8.5 imp. Az önce ilk bakım için fiyat aldım yağ ve yağ filtresi değişip rutin kontroller yapılacak hava polen değişmeyecek fiyat 12666 TL (Adana-Aykan) nereye gidiyor bu fiyatlar ne yapıyorlar da bu kadar fiyat çıkıyor.
Araç muhtemelen 5 yaş üstü %25 iskonto varAracınız nedir hocam benim 8.5 imp. Az önce ilk bakım için fiyat aldım yağ ve yağ filtresi değişip rutin kontroller yapılacak hava polen değişmeyecek fiyat 12666 TL (Adana-Aykan) nereye gidiyor bu fiyatlar ne yapıyorlar da bu kadar fiyat çıkıyor.
Aynen öyle sabırla garantinin dolmasını bekliyorum. Ağır bakım hariç yanından geçmem.Araç muhtemelen 5 yaş üstü %25 iskonto var
Bizimkiler 1 - 2 yaşında olunca sağlam öpülüyoruz.
Sizin bir de hava ve polen filtreleri değişse 16300 TL yi geçer.
Evet aracım 5 yaş üstü ama anladığım kadarıyla işçilik birimleri ile istedikleri gibi oynayabiliyorlar, mesela bir önceki fren hidroliği değişiminde işçilik birim miktarını 60 olarak hesaplamışlardı, şimdi ilk verilen teklifte 70 birim olarak hesaplanmış, son hesaplanan faturada 30 birim işçilik girilmiş sadece ordan 1000 küsur fark ediyor.Araç muhtemelen 5 yaş üstü %25 iskonto var
Bizimkiler 1 - 2 yaşında olunca sağlam öpülüyoruz.
Sizin bir de hava ve polen filtreleri değişse 16300 TL yi geçer.
Eskişehir - AsilAracınız nedir hocam benim 8.5 imp. Az önce ilk bakım için fiyat aldım yağ ve yağ filtresi değişip rutin kontroller yapılacak hava polen değişmeyecek fiyat 12666 TL (Adana-Aykan) nereye gidiyor bu fiyatlar ne yapıyorlar da bu kadar fiyat çıkıyor.
İlk verdikleri fiyatta vardı, dediğim gibi en son faturada çıkarmışlar.@RKR
Araç manuel ise ?
Fren hidroligi değisiminde " Debriyajın havasının alınması" kalemini fatura etmemişler ?
Ucuza gelmis fren hidroligi degisimi ?
Eski aracım manuelde 90bin km de değiştirmiştim. Özellikle kışın ilk başlarda vites geçişlerinde sertlik hissediyordum. Değiştirince sorun ortadan kalkmıştı. Eski yağ boşaltınca ufak çapaklar göze çarptı. Yeni şanzıman yağını koyup 5bin km ye yakın kullanıp tekrar değiştirmiştim. Usta tavsiyesiyle. Şanzımansal sıkıntı da neyse ki olmamış oldu. Yani yeniden çapak çıkmadı.manuel aracı olan arkadaşlar; aranızda hiç şanzıman yağını değiştiren oldu mu? gerçi VW ömürlük diyor bana ömürlük olması pek mantıklı gelmedi.
bu arada arabamın oem aküsü (Exide - EFB) dün 7 yılında sonunda rahmetli oldu. dün şaşmazda akücü şükrü ustada arabanın üstündeki markanın aynısını 5500 liraya taktırdım. yetkili serviste ise indirimlerle her şey dahil 9500 liraydı.
manuel aracı olan arkadaşlar; aranızda hiç şanzıman yağını değiştiren oldu mu? gerçi VW ömürlük diyor bana ömürlük olması pek mantıklı gelmedi.
bu arada arabamın oem aküsü (Exide - EFB) dün 7 yılında sonunda rahmetli oldu. dün şaşmazda akücü şükrü ustada arabanın üstündeki markanın aynısını 5500 liraya taktırdım. yetkili serviste ise indirimlerle her şey dahil 9500 liraydı.
Motor yağı hariç diğer sıvıların değişmemesi için sizin ailede rekabet mi var abiBiraderden peder beye geçen
2012 passat tdi manuel
KM: 470 bin
Şanzuman yağı hiç DEĞİŞMEDİ