Güncel Bakım Masrafları

Fiyat neden bu kadar yüksek dediğimde alakası olmayan bir cevapla aracınızın iyi niyet garantisi devam ediyor yaptırmanızı öneririm diyorlar iyi niyet hala geçerli mi diye sordum pek çok müşterimiz bu kapsamda çok yüksek meblağları ödemiyor dedi hanımefendi

2023 a3 aracımın 45 bin bakımı için teklif aldım fiyatlar harika gerçekten 19.152
Aslında fiyatlar çok tutarlı.

VW fiyatlarını 2 ile çarpmışlar :)

Olmuş Audi fiyatları.

E o da artık showroom, ikram vb. farklar için olsa gerek (parçalar aynı, işçilikler aynı kalitede olduğuna göre).

hava filtresi, polen filtresi ve yağ fiyatında iyi geçirmişler. bir de iki filtrenin takılması için aldıkları para 828 lira (414 x2). bakıma aldıkları para 5796 lira.

yetkili servis resmen müşteriyi söğüşlüyor.

Şey çok saçma daha önce @Savatage yazmış olabilir:
Bakım diye bir işçilik yazıyor.
Bakım ın içinde olan "filtre değişim" kalemlerine de ayrıca işçilik yazıyor.

Eğer "bakım" için ayrıca işçilik yazıyorsan filtre değişimlerine ilaveten bir şey yapıyor olman lazım. Biliyoruz ki bir şey yapmıyorlar (teoride check liste göre onlarca şey kontrol ediliyor). Uygulamada ciddi kontro lyaptıklarını sanmıyorum.

Araç 1 yıl servise uğramayacak ise altını üstünü her tarafını en az 30 dk ayırarak tek tek detaylı bakmaları gerekir. Ben onu beklerim ama yapılmıyor maalesef.

Hatta yağ değişimi yapılırken çıraklar cep telefonu ile instagram a giriyor :)

hava filtresi, polen filtresi ve yağ fiyatında iyi geçirmişler. bir de iki filtrenin takılması için aldıkları para 828 lira (414 x2). bakıma aldıkları para 5796 lira.

yetkili servis resmen müşteriyi söğüşlüyor.
Layıkıyla yapsın verelim. Ancak öyle yapılmıyor. Çıkar at hızlıca hava tut tak, takarken filktre kabının vidalarını yalama yaptır :)

VAG grubundan alakasız olacak ama bilgi sahibi olanlar için bir sorum olacaktı, 2. aracımız 1.0TCe 2024 Clio, bakımı yıldan dolayı geldi, ilk defa girecek, sizce hangi servise gitmeliyim, Renault grubunda tecrübe sahibi olmadığım için sizlere sormak istedim. Ya da kaliteli bir özel servise mi gideyim, servis hangi marka yağ koyuyor bilmiyorum.

Vw servisi kavrama volan değişimi 125.000 indirimle 100.000

Triger set değişimi 47.700 indirimle 36.300

Yetkili servis. Valla servisten ziyade, herhangi bir serviste tanıdık bildik formen usta olacak, aracı o takip edecek.

Diğer türlü bütün işleri çıraklara yaptırıyorlar, içeride birisi aracı takip etmez ise artık her şey şansına.

Vw servisi kavrama volan değişimi 125.000 indirimle 100.000

Triger set değişimi 47.700 indirimle 36.300
Triger için fiyat tam olarak o ve doğru.

Kavrama volan o kadar pahalı mı? Bana fazlaymış gibi geldi. Başka yetkiliden fiyat aldınız mı?

Triger için fiyat tam olarak o ve doğru.

Kavrama volan o kadar pahalı mı? Bana fazlaymış gibi geldi. Başka yetkiliden fiyat aldınız mı?
bosch car service
Triger seti devirdaimli 9500₺ Bosch
İşçilik 6000₺

Son düzenleme:

Geri