Hayırlısı olsun. Ne kadara kime verdinallah nasip ederse bugun golf 8 imizi satıyoruz
1.5m vavacars teklif etti 1525e biniciye verdim. 2 saat falan ilanda durdu. 25k km hatasızdı. biraz ucuza gittiHayırlısı olsun. Ne kadara kime verdin
Baya hızlı gitmiş. 1.550 ye falan rahat gidermiş. 8.5 life hayırlı olsun diyelim mi o zaman1.5m vavacars teklif etti 1525e biniciye verdim. 2 saat falan ilanda durdu. 25k km hatasızdı. biraz ucuza gitti
loadinggggBaya hızlı gitmiş. 1.550 ye falan rahat gidermiş. 8.5 life hayırlı olsun diyelim mi o zaman![]()
Hadi inşallah… & Forumdaki herkese gönlündeki araca binmek nasip olsun.loadingggg
2m verip golf almak insana deli koyuyor ama ne yapak megane mi alak napak
Elektrikli arabalar çok hoşuma gidiyor ama şu golftutkusu beni 1.5 Tsi Highline Golf'e çekiyorHadi inşallah… & Forumdaki herkese gönlündeki araca binmek nasip olsun.![]()
0 araç fiyatına bırakıyorlar 7-8 yıllık arabayı hiç gerek yok bence. Life Golf çok iyi fiyatta şuanElektrikli arabalar çok hoşuma gidiyor ama şu golftutkusu beni 1.5 Tsi Highline Golf'e çekiyor![]()
Golf life 1900 civarına mantıklı tercih olur. 1700 civarına 1.5 tsi highline almaktansa 200 civarı üste para koyunca sıfır life muazzam olur ancak Golf life 2400 civarına çıkarsa aradaki fark 700 bin tl ye çıkıyor. Bu durumda da 1.5 TSI highlineyi öne çıkartıyor.0 araç fiyatına bırakıyorlar 7-8 yıllık arabayı hiç gerek yok bence. Life Golf çok iyi fiyatta şuan
cok sağ olun hocam ama daha almadık
Life golf 2400 olursa highline ile aradaki fark eminim ki şu ankiyle aynı kalırGolf life 1900 civarına mantıklı tercih olur. 1700 civarına 1.5 tsi highline almaktansa 200 civarı üste para koyunca sıfır life muazzam olur ancak Golf life 2400 civarına çıkarsa aradaki fark 700 bin tl ye çıkıyor. Bu durumda da 1.5 TSI highlineyi öne çıkartıyor.