Güncel Bakım Masrafları

1.5m vavacars teklif etti 1525e biniciye verdim. 2 saat falan ilanda durdu. 25k km hatasızdı. biraz ucuza gitti
Baya hızlı gitmiş. 1.550 ye falan rahat gidermiş. 8.5 life hayırlı olsun diyelim mi o zaman😀

2m verip golf almak insana deli koyuyor ama ne yapak megane mi alak napak

Rabbim hayırlısını nasip etsin…

Ben golf aldığım günden beri golfe devam ediyorum bir kaç kez düşündüm ama sonra yine vazgeçtim golf durur yanına başka araç alırım diye zaman geçiriyorum…

sıfır arac teklifi alanlar konusuna yazmam gerekirken yanlışlıkla guncel bakim konusuna yazmısım özür dilerim

0 araç fiyatına bırakıyorlar 7-8 yıllık arabayı hiç gerek yok bence. Life Golf çok iyi fiyatta şuan
Golf life 1900 civarına mantıklı tercih olur. 1700 civarına 1.5 tsi highline almaktansa 200 civarı üste para koyunca sıfır life muazzam olur ancak Golf life 2400 civarına çıkarsa aradaki fark 700 bin tl ye çıkıyor. Bu durumda da 1.5 TSI highlineyi öne çıkartıyor.

Golf life 1900 civarına mantıklı tercih olur. 1700 civarına 1.5 tsi highline almaktansa 200 civarı üste para koyunca sıfır life muazzam olur ancak Golf life 2400 civarına çıkarsa aradaki fark 700 bin tl ye çıkıyor. Bu durumda da 1.5 TSI highlineyi öne çıkartıyor.
Life golf 2400 olursa highline ile aradaki fark eminim ki şu ankiyle aynı kalır

Geri