Güncel Bakım Masrafları

İlandaki 15 tane adam birbirine mesaj atmış !! biz bu arabalara 1750-1800 fiyat çekelim . Sonra herkes bu fiyatlara ilana girer mecburen demişler

2018-2019 Boyasız nazarsız 90 bin km civarı 1.5 tsi dsg high sunrofflu mk7,5 golfün edip edeceği 1550 dir.

1937 ye sıfır life golf veriyolar.

Arkadaşlar aracım 2024 1.5 tsi impression. 30 bin bakımı geldi. Şu ana kadar sorunsuz bir araca sahibim. Bakım için servis 17 bin istiyor, bosch car servis 9 bin istiyor. Ben de dışarda mı yaptırsam diyorum mann filtre ve yağı alıp. Ne önerirsiniz?

Arkadaşlar aracım 2024 1.5 tsi impression. 30 bin bakımı geldi. Şu ana kadar sorunsuz bir araca sahibim. Bakım için servis 17 bin istiyor, bosch car servis 9 bin istiyor. Ben de dışarda mı yaptırsam diyorum mann filtre ve yağı alıp. Ne önerirsiniz?
2. bakımı da yetkili serviste yaptırın derim.

Aracın garantili olduğu sürece serviste yaptrmalısın…

15 bin bakımında aracı verdiğim yağ seviyesinde geri verdiler, ben seviyenin max olması gerektiğini bilmiyordum, 4-5 çizgi gibiydi, 1-2 ay sonra tatil dönüşüde yağ uyarısı verdi araç. Bence serviste araca yağ değimi yapılmadan geri verildi.

Avek Karşıyaka ilk bakım 11800 TL. Yağ seviyesi şu şekildeydi. Castrol EDGE PROFESSIONAL LL IV FE 0W-20 yağ kullanılmış 4,30 litre.
Bende 11 Kasımda girdim ilk bakıma. 11.000 km civarında servise girerken yağ seviyem bu fotodakinden 1 çizgi alttaydı ( max.tan 3 çizgi aşağıda). İşlem bitip aracı teslim aldığımda baktım seviye 2 çizgi aşağıda max.tan. Dedim az ekleme yapalım seviye max olsun. Danışman sonradan fazla yağ uyarısı veriyor falan dedi. Dedim az ekleyelim 150-200 ml, zaten zamanla eksiltiyor. Sonra serviste ustaya danıştı, usta ekleyelim madem dedi. Max. seviyeye ulaştı. Bir ay oldu nerdeyse ve 1000 km de yapmışımdır. Herhangi bir hata, uyarı, eksilme vs. yok şu an için.

2017 aracımın yağ bakımı geldi, yetkili servisten saliya randevu aldım, km 46 bin bujileride değiştirelim dediler bu km'de değişmesi normalmi sizce?

2017 aracımın yağ bakımı geldi, yetkili servisten saliya randevu aldım, km 46 bin bujileride değiştirelim dediler bu km'de değişmesi normalmi sizce?
Normalde 60 binde değişir ama yıldan dolayı değişmek istediler sanırım. (Belki fatura şişirmek...)

8 sene olmuş, yerinden zor çıkma durumu olur mu bilmiyorum.

Hiç değişmediyse değişmesi faydalı. Diğer markalarda 30bin de değişende oluyor 45bin km de değişende oluyor. Bizim araçlarda 60bini beklemeden değişmekte yarar var. Otomatikman bobin sağlığını bile etkiliyor.

değerli yorumlarınız için teşekküler, bujileride değiştiricem bakımda.

Fabrikanın taktığı hava filtresinin markası neymiş..? Genelde nasıl olsa araç sahibi fark etmez diye ucuz bir marka takıyorlar. :)
Güncel kasa Tiguanı olan bir arkadaş grupta fabrikada koyulan filtreyi paylaşmış. Muhtemelen bende ki de bu markaydı.

Peder telefonda Polonya üretim demişti de markayı dememişti.

hava.jpg

Güncel kasa Tiguanı olan bir arkadaş grupta fabrikada koyulan filtreyi paylaşmış. Muhtemelen bende ki de bu markaydı.

Peder telefonda Polonya üretim demişti de markayı dememişti.

hava.jpg

Ürün koduna bakılırsa Filtron marka. AP ile başlıyor.

1000055358.png

• Beğen
Tepkiler: SCC

Geri