Güncel Bakım Masrafları

Arca Bursa, 2023 model 1.0 etsi dsg aracımızın 45.000 km bakımı, faturayı ekliyorum.
Hayırlı olsun.
"Açılır tavan temizliği"
İçeriğinde neler yapıyorlar bilgi verdiler mi?
330 tl bayağı ucuz geldi çünkü bana.

Hayırlı olsun.
"Açılır tavan temizliği"
İçeriğinde neler yapıyorlar bilgi verdiler mi?
330 tl bayağı ucuz geldi çünkü bana.
Eskiden vw ambalajında özel bir sıvı sürüp oldukça yüksek fiyat yazıyorlardı, muhtemelen o ürünü kullanmıyorlardır.

Tekrardan merhabalar. 2015 model 1.2 TSI 6 bin kilometrede satın alıp yıldan dolayı Avek Tekstilkentte kapsamlı bakıma soktum. Fiyat listesi şöyle
IMG_0237.jpeg

Golf 2018 1.0 TSI 70 bin km aracımda yıllık bakım fiyatları aldım. İşlemler şu şekilde:
Motor yağı
Polen filtresi
Hava filtresi
Yağ filtresi
Fren hidroliği
Antifiriz

Yetkili serviste 12 bin civarı fiyat çıkardılar. Birkaç ustayı aradığımda 4500 TL civarında fiyat söylediler. 6 yıldır servise gidiyordum artık ustaya götüreceğim.

Golf 2018 1.0 TSI 70 bin km aracımda yıllık bakım fiyatları aldım. İşlemler şu şekilde:
Motor yağı
Polen filtresi
Hava filtresi
Yağ filtresi
Fren hidroliği
Antifiriz

Yetkili serviste 12 bin civarı fiyat çıkardılar. Birkaç ustayı aradığımda 4500 TL civarında fiyat söylediler. 6 yıldır servise gidiyordum artık ustaya götüreceğim.
Bari malzemeleri kendiniz sağlam bir yerden satın alın.
Ustanın takacağı filtrelerin kalitesine emin olamayacaksınız.

Antifriz ve fren hidroliğinde de volkswagen yetkili servisinden alınma orjinal ürün tercih edin. Sonra pişmanlık olmasın.

Aracım 2024 Ağustos çıkışlı, 1.5 TSI. Ekranda bu şekilde bir bilgilendirme var. Ancak yağ seviyesine 12 gün kalmışken, periyodik bakım zamanı 67 gün olarak gösteriliyor. Konu ile ilgili bilgisi olan...

Ekli dosyalar

• 1000178720.jpg
    1000178720.jpg
    145.1 KB · Görüntüleme: 95
Merhabalar 2022 1.0 etsi golf aracımı dün Ankarada yetkili serviste bakıma götürdüm. Sadece yağ değişti, bir de genel rutin bakımlar indirimle beraber 8650 TL tuttu. Oldukça yüksek fiyatlar maalesef. Bilgi amaçlı yazmak istedim.

A3 2022 35 tfsi ne kadar masraf çıkar doğuşta acaba bakım yaptıran oldu mu hiç yakın zamanda. Fiyatları görünce insan korkmuyor değil :))

Ankara için önerdiğiniz yetkili vw servisi hangisi, yakın zamanda bakıma gideceğim, memnun kaldığınız bayileri belirtirseniz sevinirim.

Aracım 2024 Ağustos çıkışlı, 1.5 TSI. Ekranda bu şekilde bir bilgilendirme var. Ancak yağ seviyesine 12 gün kalmışken, periyodik bakım zamanı 67 gün olarak gösteriliyor. Konu ile ilgili bilgisi olan...
1000178720-jpg.84249

67 kaldı demiş.
67 gün kaldı bile diyememiş.
Araya gün eklemeyi unutmuşlar..

Hadi 67, gün değil diyelim başka ne olabilir?

Yeni sistemde sürücüyü yanlış bilgilendirme, bilgilendirememe ya da bilgilendirirken düşündüren bir çalışma yapmışlar anlaşılan..

Geri